Sub titlul “Să votăm Târgu Secuiesc !” site-ul hirmondo.ro a scris în urmă cu câteva zile: “Portalul onlinereport.ro caută cel mai frumos oraș din România cu o populație ce nu depășește 30 000 de locuitori. Târgu Secuiesc se află și el pe lista oraselor ce pot fi votate, în prezent ocupând locul 5. Există susținători și peste hotare, un mic grup din Ungaria votând și ei Târgu Secuiesc.  Am primit un mesaj pe Facebook de la doamna Apróné Hévízi Márta Annától care trăiește în Ungaria dar își are rădăcinile în ținuturi mai îndepărtate. Ea își îndeamnă toti cunoscuții să voteze Târgu Secuiesc în cadrul concursului desfășurat pe internet. Datorita eforturilor ei, orășelul nostru a ajuns să ocupe locul 5: ”Pe data de 5 martie am primit linkul de la  Laczkó Áron, link pe care mai apoi l-am trimis și cunoscuților mei, despre care știam că au un suflet maghiar. Am ridicat orașul de pe locul 11, pe locul 5. Ieri, numărul celor care au votat a fost atât de mare încât până și serverul a căzut. Noi dorim să validam colaborarea maghiară, existând membrii care au votat chiar și în timpul noptii (…) Am implicat întreg județul Borsod, cei de pe malul drept al Dunării dar si maghiarii de pe teritoriul Slovaciei. Se voteaza chiar si din Germania si America”-  relatează doamna. În clipa de față, orașul Calafat este pe primul loc, urmează Târgu Neamț, Sighișoara, Beiuș, iar mai apoi Târgu Secuiesc. Între orașul nostru și cel de pe primul loc există o diferenta de 1 400 de voturi, deci Târgu Secuiesc are șanse ca să câștige concursul dacă susținătorii lui se vor mobiliza puțin. Ar fi un cadou foarte frumos dacă de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, adica pe 15 martie – aceasta fiind și data afișării rezultatelor-, pe site-ul românesc, vom putea citi un amplu articol despre Târgu Secuiesc, acest articol fiind premiul pentru orasul de pe primul loc”.

Într-adevăr, după publicarea acestui articol, orașul Târgu Secuiesc a urcat mai multe poziții în top, iar în acest moment, se află pe locul 3 în Topul celor mai frumoase orașe din România, categoria sub 30.000 de locuitori, cu 2.706 de voturi.

Bătălia este strânsă, mai sunt 3 zile până la închiderea sondajului. Cine va câștiga titlul de Cel mai frumos oraș din România, categoria sub 30.000 de locuitori? Votează și tu orașul favorit. 

Până la această oră au votat 38.381 persoane iar 23.000 de persoane au dat like.

Intră și aici ca să votezi dacă ești de acord sau nu, cu autonomia Ținutului Secuiesc. 

Distribuie:97000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here