Un bărbat adevărat are o adevărată aură în jurul lui şi emană masculinitate prin toţi porii. Dar cum ştii dacă un bărbat este potent? Vezi care sunt semnele.

Este sigur pe el

Bărbaţii cu disfuncţii erectile sunt adesea foarte complexaţi de problema lor. Astfel, dacă tipul cu care te vezi este foarte sigur pe el, chiar şi atunci când bateţi apropo-uri mai deocheate, sunt şanse mici să joace teatru.

Dacă nu apre deloc genul emotiv, nu aid e ce să-ţi faci griji.

Se vede cu ochiul liber că este atras de tine

Dacă îi observi sau simţi erecţia prin pantaloni atunci când vă îmbrăţişaţi, ai şanse mari să nu aibă mari probleme. Există şi posibilitatea ca el să fie un tip foarte stăpân pe el, care se controlează foarte bine şi ţine la imaginea de „gentleman”. Nu trebuie să-l crezi impotent doar pentru că nu se întâmplă nimic în pantaloni când îl iei în braţe, sau când te apleci.

Face sport

De multe ori, impotenţa este dată de probleme psihologice, dar asta nu exclude problemele de sănătate vasculare. Dacă un tip practică un sport şi face exerciţii regulat, înseamnă că are grijă de sănătatea lui şi, cel mai probabil, nu are probleme cu erecţia.

Îţi face avansuri

Dacă un bărbat îţi face avansuri clare şi sugerează că ar vrea să faceţi sex, sunt slabe şansele să fie impotent. Lipsa de dorinţă sexuală este un indiciu al impotenţei şi dacă vezi că lui nu-i lipseşte deloc cheful şi că încearcă (elegant sau nu) să te aducă în patul lui, înseamnă că are cu ce să te impresioneze.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here