Dacă te-a bătut vreodată gândul să te lași ghicită în palmă, însă nu ai apucat sau ceea ce ți s-a spus nu te-a convins, noi îți propunem o altfel de abordare. Poți face chiar tu asta, iar răspunsurile vor fi oneste și nu contrafăcute. Liniile palmei îți spun exact cine ești!

Decide ce palmă vei interpreta

Alegerea mâinii este unul dintre cei mai importanți pași în chiromanție (cititul în palmă).

După cele afirmate de specialiști, se pare că mâna stângă oferă informații despre ceea ce ai acumulat pe tot parcursul vieții, iar cea dreaptă însumează acele lucruri cu care te-ai născut.

Alți experți spun că mâna dominantă reprezintă prezentul tău, în timp ce mâna non-dominantă este viitorul tău. Alege mâna pe care vrei să o citești și să începem!

Cele patru linii majore

Prima linie este linia inimii și este cea mai mare linie orizontală din palmă. Linia capului este cea de-a doua linie orizontală, de sub linia inimii, cumva paralelă cu aceasta. Linia vieții este linia curbată, ce se întinde în jos, spre încheietura mâinii, încadrând astfel degetul mare. Ultima este linia sorții și există doar la unii oameni; această linie se situează în centrul palmei, poziționată vertical.

Analizează linia inimii

În cazul în care aceasta este destul de lungă, aproape peste toată mâna, ești o persoană mulțumită de viața ta amoroasă; dacă e doar pe jumătate din palmă, înseamnă că ai o abordare ușor egoistă atunci când vine vorba de relații, iar dacă este destul de scurtă, poate însemna că, fie te îndrăgostești extrem de facil, fie nu ai nici un interes în dragoste.

Această linie poate apărea, de asemenea, curbată,asta însemnând că ești ușor dezamăgită sau, dreaptă, ceea ce înseamnă că te pricepi la a-ți gestiona emoțiile.

Uită-te la linia capului

Aceasta are de-a face cu inteligența unui om și cum reușește să acumuleze cunoștințe. Se concentrează în principiu pe abordarea ta și pe stilul propriu de a învăța diferite lucruri. Olinie vălurită reprezintă, de obicei, creativitate, în timp ce o linie dreaptă sugerează o abordare mai practică a vieții.

Examinează linia vieții

Contrar a ceea ce cred oamenii, aceasta nu măsoarălungimeavieții tale, ci mai degrabă modul în careți-o petreci, implicând starea sănătății fizice și marile evenimente prin care treci. O linie a vieții apropiată de degetul mare spune că ești de multe ori obosită; o linie curbată reprezintă o mulțime de energie, în timp ce una dreaptă, pe diagonală, înseamnă că ești o fire precaută,atunci când vine vorba de relații.

Evaluează linia sorții

Se spune despre această linie că arată în ce măsură viața unei persoane este sau nu sub/în control. Astfel, o linie adâncă arată că viața îți este puternic determinată de soartă; o linie întreruptă reprezintă schimbările din viața ta, care de cele mai multe ori țin de forțe externe; o linie complet dreaptă, ce merge în jos, înseamnă că soarta nu îți dictează viața și că doar tu ești responsabilă pentru orice schimbare sau decizie luată.

 

Sursa

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here