Nicio relatie nu este perfecta, insa asta nu inseamna ca trebuie sa dai inapoi la primul hop. Sunt multe aspecte asupra carora poate nu sunteti de acord, ca parteneri, insa daca relatia voastra prezinta semnele de mai jos, atunci n-ar trebui sa renunti.

1. Partenerul este persoana ta preferata

Poate ca ai multi prieteni, insa daca iti place ca cea mai mare timpului sa o petreci alaturi de partenerul de cuplu, sa faceti lucruri impreuna, atunci n-ar trebui sa renunti la relatie daca apare o mica neintelegere.

2. Cresteti impreuna

Dezvoltarea personala este foarte importanta intr-o relatie. Iar daca fiecare dintre voi contribuie la dezvoltarea celuilalt, inseamna ca aveti un viitor luminous impreuna. Sa cresteti si sa va descoperiti reciproc este un semn al unei relatii sigure care merita continuata.

3. Nu va mai intereseaza altcineva din punct de vedere romantic

Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, zice o vorba din popor. Asa ca este normal sa vi se para atragatoare persoanele de sex opus. Insa daca din punct de vedere romantic/sexual nu te mai intereseaza o alta persoana decat partenerul tau, atunci e un semn ca merita sa fiti impreuna. Daca se intampla contrariul si te intrebi cum ar arata o relatie cu orice alta persoana de sex opus, atunci e cazul sa va separati cat mai repede, ca sa nu va incurcati reciproc.

4. Certurile nu dureaza

Acesta este un semn foarte puternic. Daca va certati rar, iar atunci cand va certati, disputele sunt purtate fara ego si va intelegeti reciproc punctele de vedere, e clar ca nu trebuie sa renuntati la un astfel de partener.

5. Comunicati foarte bine

Este foarte important sa comunici cu partenerul de cuplu. Pe masura ce o relatie evolueaza, vei sti din ce in ce mai multe despre persoana iubita, moment in care unele cupluri stopeaza comunicarea. Daca, totusi, dupa ani buni de relatie continuati sa vorbiti, sa va impartasiti interesele, nevoile, dorintele, sa va bucurati reciproc de compania celuilalti, atunci relatia voastra este una de vis si merita continuata.

6. Poti fi tu insuti

Daca intr-o relatie pretinzi ca esti altcineva si nu poti fi tu insuti, nu e normal. Un partener adevarat te iubeste asa cum esti, te face sa-ti creasca stima si increderea de sine. Daca in relatia ta pot fi tu insuti, prostut, neindemanatic, amuzant, destept, trist sau oricum vrei sa fii, atunci a o relatie minunata.

7. Nu exista jocuri ale mintii

Daca in relatia voastra sunteti cinstiti, onesti, deschisi cu partenerul, atunci este un semn clar ca relatia merita continuata.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here