Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, marţi, că rusoaica Maria Şarapova a meritat să câştige meciul de la Turneul Campioanelor, subliniind că îşi doreşte să ajungă în semifinale la Singapore, însă nu face calcule în acest sens, informează wtatennis.com.

„Nu vreau să fac calcule. Mai am încă un meci. Dacă voi fi în semifinale, este foarte bine. Dacă nu, este la fel de bine. Aştept vacanţa, aşa că nu contează. Dar evident că mi-aş dori să ajung în semifinale. Dar mai întâi trebuie să mă gândesc la meciul cu Radwanska, va fi foarte greu. Astăzi, Maria Şarapova s-a mişcat foarte bine şi a dat nişte lovituri incredibile. Nu a ratat. Cred că a avut o zi foarte bună şi a dat totul. A meritat să câştige şi o felicit”, a declarat Halep.

Halep a spus că vrea să ia doar lucrurile pozitive din meciul cu Şarapova, pentru a face mai bine la următorul meci cu sportiva rusă, relatează realitatea.net.

„Am încercat să vin mai aproape de fileu şi să fiu mai agresivă, dar ea a jucat foarte bine. Pot spune că nu m-a lăsat să-mi fac jocul. Am făcut unele greşeli. Am comis două în primul set, la 5-4. Dar nu trebuie să găsesc scuze. Vreau să iau lucrurile pozitive din acest meci, să lucrez la ele şi să fiu mai bună data viitoare când voi juca împotriva ei”, a afirmat Halep.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut, marţi, scor 4-6, 4-6, al doilea meci disputat în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, cu rusoaica Maria Şarapova, locul 4 WTA.

Partida a durat o oră şi 54 de minute şi la capătul ei românca a înregistrat a şasea înfrângere din tot atâtea meciuri disputate cu Şarapova.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here