Simona Halep a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Turneul Campioanelor, competiţie ce se va desfăşura în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie, iar Nadia Comăneci îi urează succes.

În absenţa liderului mondial Serena Williams, Halep se află într-o postură neobişnuită pentru ea: e favorita numărul 1 la o competiţie de anvergură, Turneul Campioanelor sau „WTA Finals“, aşa cum e denumită întrecerea din Singapore la nivel internaţional.

După câteva săptămâni de pauză însă, Halep a abordat sezonul de hard în America total schimbată. A jucat un tenis nou. Nivelul jocului ei a revenit la cel din 2014“, au notat americanii de la blastingnews.com, citaţi de adevarul.ro.

„Anunţul retragerii Serenei din toate competiţiile pe acest final de an a făcut ca toate privirile să fie îndreptate spre Halep. Ea e considerată principala favorită la Singapore şi nu trebuie să uităm că, anul trecut, Simona a jucat finala acolo. Serena a câştigat acel meci, dar în duelul din grupe, Halep a obţinut o victorie încântătoare„, a mai notat sursa amintită.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here