Apple a prezentat aceasta functie pentru noul MacBook.

Un nou telefon cu Android lansat in aceasta perioada revine la ecranul ce acopera aproape in totalitate partea din fata a telefonului, lasand foarte putin loc pe laterale. LeTV este smartphone-ul despre care vorbim si are specificatii foarte interesante.

El urmeaza sa fie disponibil incepand cu luna aprilie – are un display de 5.5 inch 1080p, un procesor octa-core 2.2Ghz, 2GB de RAM, 16GB spatiu de stocare, o camera de 13MP si una de 5MP si este dual-SIM.

Cel mai interesant aspect si unul care il face unic in acest moment pentru smartphone-uri este faptul ca vine cu un port USB Type C, dezvaluit abia recent dupa ce Apple a anuntat ca il va folosi pentru noul MacBook.

LeTV este similar cu Amazon in China, nefiind insa retailer. LeTV detine unul dintre site-urile de top de streaming video din China si s-a aventurat in divertismentul online, productii de televiziune, terminale smart si e-commerce.

Cei de la GSM Arena spun ca pretul acestui telefon nu va fi deloc unul mare, fara sa fie specificat vreun pret, insa disponibilitatea si in afara Chinei este sub semnul intrebarii.

AbonareDistribuie:0110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here