Fie ca toţi cei care trimit mesaje care încep cu “Fie ca” să dispară din agenda telefonică! De câte ori nu ţi-ai dorit asta? Ei bine, doi studenţi români au dat lovitura cu o aplicaţie care îţi oferă cele mai liniştite sărbători din viaţa ta. Aplicaţia identifică mesajele care încep cu stupidul “fie ca” şi pur şi simplu le şterge, iar la a doua tentativă numărul falsului prieten e şters din agendă şi inclus pe lista spammerilor, scrie timesnewroman.ro.

“Au fost ani în care mi s-a stricat maioneza de n-am mai putut s-o repar nici cu muştar, de la cât îmi suna telefonul cu “Fie ca”-urile lor. Îmi amintesc cum era pe vremuri, când venea poştaşul şi după ce deschideam cadourile citeam felicitările trimise de cei dragi. Pentru că asta înseamnă sărbători acasă, nu SMS-uri”, povesteşte Mioara Papuc.

“Din cauza SMS-urilor cu Fie ca mi se ard instalaţiile de pom, de la câmpul magnetic care apare când deschizi SMS-ul. Dar dacă trimiţi felicitări prin Poştă,  vine poştaşul şi mai faci un schimb de reţete de caltaboşi”, explică Mioara Papuc. Aceasta îşi face sărbătorile doar acasă şi în timp ce-i cresc cozonacii intră pe site, alege un mesaj, îl personalizează, apoi poştaşul face restul.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here