ASTĂZI: Începe Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România. 600 de evenimente editoriale în cinci zile

Home > ASTĂZI: Începe Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România. 600 de evenimente editoriale în cinci zile

Târgul internațional Gaudeamus – Carte de învățătură se deschide astăzi, la Romexpo. Aproximativ 400 de expozanți sunt prezenți la ediția cu numărul 20 a evenimentului organizat de Radio România.

Târgul Internaţional GAUDEAMUS Carte de Învăţătură 2013 va avea loc în perioada 20 – 24 noiembrie a.c. în Pavilionul Central (A) al Complexului Expoziţional Romexpo. Evenimentul, ajuns la ediţia cu numărul 20, este iniţiat şi organizat de Radio România, instituţie de presă care, la 1 noiembrie 2013, a împlinit 85 de ani de activitate neîntreruptă.

Târgul Internaţional GAUDEAMUS este principala componentă a Programului LECTURA, proiect de anvergură naţională iniţiat de Radio România în 1994, având ca principal obiectiv susţinerea culturii româneşti prin evenimente expoziţionale dedicate cărţii şi educaţiei. Palmaresul celor 19 ani de existenţă, care însumează 77 de târguri GAUDEAMUS, peste 2.000.000 de vizitatori şi aproape 8.000 de manifestări organizate în acest cadru, aduce Radio România în postura de lider în industria evenimentelor de acest gen, din ţara noastră.

În premieră pentru GAUDEAMUS, în postura de Invitat de onoare se vor afla în acest an mai multe ţări, reunite sub titulatura „Grupul ţărilor nordice”, format din Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia şi Suedia. Întrucât Invitatului de onoare îi revine şi misiunea de a desemna Preşedintele de onoare al ediţiei, amfitrionul Târgului Internaţional GAUDEAMUS 2013 este Excelenţa Sa domnul Anders Bengtcén, Ambasadorul Suediei în România.

Accesul publicului în incinta Târgului se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată şi suportul pentru Tombola GAUDEAMUS. Categorii de public cu acces gratuit: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial-educaţional, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi, grupuri organizate.

Program de vizitare: miercuri – vineri, între orele 11.00 şi 20.00, sâmbătă – duminică, între orele 10.00 şi 20.00.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here