Un paznic de hotel a fost ucis de un piton pe care încerca să-l imobilizeze. Mai mulți oameni au asistat neputincioși la teribila tragedie

Home > Un paznic de hotel a fost ucis de un piton pe care încerca să-l imobilizeze. Mai mulți oameni au asistat neputincioși la teribila tragedie

Un tragic eveniment s-a întâmplat de curând la un hotel din Bali, locul unde un piton a ucis un paznic al stabilimentului turistic.

În vârstă de 59 de ani, Ambar Arianto Mulyo lucra la un restaurant al hotelului şi la un moment dat s-a oferit să captureze un piton ce fusese observat de mai multe ori în zonă, conform Daily Mail.

Curajosul aproape reuşise să prindă capul şi coada uriaşului şarpe, dar curând situaţia s-a întors împotriva lui. Ambar Arianto Mulyo a fost strangulat de piton în faţa mai multor oameni care nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Pitonul de aproape cinci metri a acţionat rapid, iar apoi a reuşit să dispară în tufişurile din apropiere. După ce au fost alertate de drama petrecută, autorităţile au pornit în căutarea şarpelui ucigaş.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here