Daca unele voci bisericesti au spus ca piesa celor de la Goodbye to gravity, „The day we die”, are un mesaj satanist, sunt si preoti care sunt de acord cu acest gen de muzica.

Parintele Mihai Andrei Aldea a afirmat ca acest cantec are un „subiect perfect ortodox” si ca i-a placut „foarte mult mesajul”

Acestea sunt versurile melodiei „sataniste”. Spune despre CORUPȚIE și LIBERTATE

„Şi, ca să pun capac la ticăloşia şi nepriceperea mea, mărturisesc public, sus şi tare, faptul că nu am izbutit să văd unde ar fi satanistă melodia `The day we die`. Dimpotrivă, dincolo de stilul vocal – pe care îl înţeleg, dar care îmi este incomod – cântecul are un subiect perfect ortodox: nu suntem numere, suntem oameni vii, iar ziua în care ne vom da bătuţi şi vom accepta să devenim numere, vom accepta să fim sclavii sistemului, este ziua în care vom muri. Mi-a plăcut mesajul acestui cântec! Foarte mult! Habar nu am de celelalte melodii ale albumului, dar mesajul acestei melodii este, din punctul meu de vedere, perfect ortodox.”, scrie preotul, după cum notează fresh24.ro.

„Iar comentariile pe temă ale unora – privitoare la `premoniţia` din această melodie – ţin de o boală cumplită a datului cu părerea despre ceea ce nu ştim. Bârfă, şuşana, prostie. Ca şi cele despre presupusa `petrecere satanistă` de la Colectiv şi altele asemenea, toate bazate pe `auzenii`. Ooo, sigur, nu a fost o vecernie sau o litie acolo la club. A fost o petrecere, da. Şi vineri seară, corect. Dar de aici şi până la `sărbătoare satanică` şi alte asemenea aberaţii este o uriaşă distanţă. Pe care mulţi aşa-zişi ortodocşi – oameni care ar trebui să fugă de bârfă ca de dracu – nu s-au sfiit s-o treacă. Autoritar, tupeist, fără pic de empatie, fără dragoste, fără milă”, a scris preotul Mihai Andrei Aldea pe Facebook.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here