Un taximetrist a găsit 300.000 de dolari pe banchetă. Ce a decis să facă cu ei

Home > Un taximetrist a găsit 300.000 de dolari pe banchetă. Ce a decis să facă cu ei

Un taximetrist din America a dovedit că cinstea şi onoarea sunt mai presus de orice. Un client a uitat pe bancheta taxiului o geantă cu 300.000 de dolari. În loc să îşi însuşească banii, taximetristul a sunat rapid la dispecerat, iar operatoarea l-a contactat imediat pe clientul uituc. Acesta a rămas mut de uimire când a aflat că cineva i-a găsit banii şi vrea să îi dea înapoi.

Gerardo Gamboa a declarat că a fost de-a dreptul şocat când a deschis geanta pe care clientul a uitat-o în taxi. Erau 3.000 de bancnote de o sută de dolari. El nu s-a gândit nici măcar o secundă să păstreze banii.

“De ce am înapoiat banii? Pentru că nu sunt ai mei. Nu sunt interesat de astfel de bani. Pur şi simplu nu m-am gândit să îi păstrez. Am făcut ceea ce trebuia să fac”, spune taximetristul.

Gerardo Gamboa şi-a anunţat şefii, iar aceştia au reuşit să îl găsească pe uitucul care a fost cât pe ce să piardă ceea ce câştigase la poker. Acesta s-a întâlnit cu cinstitul şofer, i-a strâns mâna şi i-a mulţumit pentru gestul său remarcabil. Totodată, el a declarat presei că îl va recompensa pe taximetrist. Până acum nu s-a aflat dacă Gerardo Gamboa a primit vreo recompensă de la iubitorul jocurilor de noroc. Cert este că firma la care lucrează şoferul de taxi i-a oferit acestuia o primă de 1.000 de dolari şi o cină la un hotel de lux din Las Vegas.

Sursa:  REALITATEA.NET

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here