Vezi cum arată noul format ICOMEDY, cu Mikey Hash în locul lui Mihai Bendeac

Home > Vezi cum arată noul format ICOMEDY, cu Mikey Hash în locul lui Mihai Bendeac

După o mulţime de speculaţii în ceea ce-l priveşte pe cel care va prezenta show-ul “iComedy” în loc lui Mihai Bendeac, iată că lucrurile s-au lămurit.

Mikey Hash este cel care va prezenta în continuare emisiunea “iComedy”, de la Antena 1. În fiecare săptămână, el va avea câte un invitat special, care va fi şi co-prezentator.

Filmările la “iComedy” sunt în plină desfăşurare. Mikey Hash, Şerban Pavlu, Cătălin Bordea, Vlad Drăgulin, Vlad Corbeanu, Daniel Buzdugan & Co pregătesc o serie de surprize pentru telespectatori, începând cu ediţia din 22 noiembrie, cu rubrici şi personaje noi.

De asemenea, fiecare ediţie a show-ului de la Antena 1 va avea, din 22 noiembrie, câte un invitat special care va prezenta emisiunea alături de Mikey Hash.

Şi tot de la această dată, la show-ul prezentat de Mikey Hash se va promova un alt gen de asistentă tv, anume asistenta inteligentă. “Am avut un casting şi am ales două tinere actriţe. Una dintre ele este Ioana Blaj”, a declarat Mikey Hash.

Ioana Blaj este cunoscută publicului îndeosebi din reclamele la o importantă companie de telefonie mobilă.

Ce înseamnă o asistentă inteligentă ne lămureşte tot el: “De exemplu, ne va corecta atunci când vom face greşeli gramaticale. Ne va fi frică de ele”. Cum se descurcă o asistentă tv inteligentă veţi vedea la “iComedy”, în premieră, vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

 

sursa: libertatea.ro

 

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here