Săruturile între două femei, care aprind mereu imaginaţia bărbaţilor, sunt asul din mânecă pentru televiziunile şi producătorii de film care vor să atragă un public cât mai numeros. Tonul săruturilor în public între femei l-a dat Madonna, în 2003, atunci când s-a sărutat cu Britney Spears și Christina Aguilera.

De atunci, acest lucru a devenit o modă și a fost copiat și de alte vedete, care au făcut asemenea gesturi. Unele în joacă, de dragul fanilor de pe reţelele de socializare, altele în pictoriale. Este şi exemplul Mihaelei Rădulescu şi al Danielei Dane care au realizat un pictorial incendiar când se sărutau.

 

În ciuda sarutului din poză, ‘relaţia’ lor nu s-a terminat tocmai bine, deoarece la ceva timp după ce au pozat s-au luat la harţă într-o emisiune. La şedinţa foto (care a durat 16 ore!), cele două vedete au fost destul de reţinute iniţial, astfel încât s-a impus ca o parte din membrii echipei să plece din studio pentru a le menaja.

La şedinţa foto (care a durat 16 ore!), cele două vedete au fost destul de reţinute iniţial, astfel încât s-a impus ca o parte din membrii echipei să plece din studio pentru a le menaja.

În pauza de masă de dinaintea scenei sărutului, Mihaela şi Daniela au ales să manânce pui, iar Mihaela a spus: „Dar fără ceapă şi usturoi, decât dacă mănâncă şi Daniela”. Nane a fost aleasă pentru acest pictorial după ce Andreea Marin a refuzat propunerea.

„Nu mi-a placut tema in sine. Insemna doua femei care se sarutau. Or, asta este o postura, asa le-am explicat si lor, care pe mine nu ma reprezinta. Nici macar nu-mi doresc sa fac asa ceva. Ei vor sa fac ceva indraznet, insa eu sint un om cu un alt principiu de viata”, a declarat Andreea Marin la acea vreme.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here