Vocea României: frumosul Loredanei cânta “Vine poliția și-mi ia toată marfa”

Home > Vocea României: frumosul Loredanei cânta “Vine poliția și-mi ia toată marfa”

A fost declarat cel mai frumos finalist de la “Vocea României”, iar antrenoarea lui, Loredana Groza, este de părere că are figura unui star de cinema. Însă nu la concursul de la PRO TV Marius Marin a luat pentru prima dată contact cu showbiz-ul.

Elevul Loredanei, care a ajuns în finală şi care a fost poreclit Gerard Butler datorită asemenării sale cu actorul de origine scoţiană, nu este la primul său contact cu showbiz-ul. Vocea artistului a mai putut fi auzită în trecut, pe acordurile unei melodii extrem de populare în urmă cu mai bine de 10 ani.

Mult mai tânăr pe atunci, Marius şi-a “împrumutat” vocea pentru piesa celor de la Verdikt, “Vine poliţia”. Dacă timbrul său cu greu poate fi recunoscut în acea melodie, o înregistrare realizată în urmă cu un an ni-l arată pe Marin cântând “Vine poliţia” alături de cei doi rapper-i, confirmându-ne astfel că el este cel care o interpretează.

De altfel, pe site-urile muzicale Marius Marin apare creditat în dreptul melodiei “Vine poliţia”, alături de membrii Verdikt, Barac, Shuiu, Blakk, pe atunci acesta fiind cunoscut sub porecla de “Lăutaru’”.

 

Sursa

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here