Deşi s-ar putea crede că organele genitale reprezintă, de departe, cea mai erogenă zonă în cazul bărbaţilor, un sondaj recent a indicat că reprezentanţii sexului puternic şi-ar dori ca partenerele să acorde o atenţie mai mare stimulării unei întregi liste de astfel de puncte sensibile. Nu în ultimul rând, preludiul este considerat important de 75% din bărbaţi, scrie adevarul.ro

Conform unui sondaj efectuat de site-ul de întâlniri amoroase Victoria Milan,  la care au participat 7.000 de bărbaţi, numai 21% a menţionat organele genitale drept cea mai intensă zonă erogenă, un total de 79% indicând alte părţi ale corpului.

Astfel, 13% au indicat bărbia ca zonă erogenă, 12% gâtul, 11% zona abdominală inferioară, 10% interiorul coapselor, 8% fesele, 7% urechile, 7% picioarele, 6% pleoapele, 5% spatele genunchilor.

În ceea ce priveşte preludiul, 75% din bărbaţi au spus că preludiul le provoacă plăcere şi că îl consideră o parte imporatantă a actului sexual, în timp ce 67% au precizat că le place atunci când o femeie preia iniţiativa în dormitor, cu condiţia ca atitudinea ei să nu fie agresivă, să o facă într-un mod seducător, să nu facă eforturi prea mari ca să nu pară forţată şi să dea dovadă de simţul umorului atunci când este necesar.

Un alt aspect redat de rezultatele sondajului a fost că în cazul excitării este mai importantă stimularea vizuală sau mentală (68%) decât contactul fizic în sine (32%).

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here