Dacă vrei să-i impresionezi pe bărbaţi, trebuie ca mai întâi să ştii care sunt acele lucruri ce îi impresionează. Dacă nu ştii nimic singur şi faci presupuneri despre bărbaţi, atunci te vei trezi că ceea ce tu credeai că le place, în realitate, nu are nici un efect asupra lor. Iată 10 tipuri de femei despre care se spune că îi impresionează bărbaţii, dar nu o fac.

Domnişoara mereu în pas cu moda

Prada, Fendi, Gucci, bla bla bla. În cele mai multe cazuri, el habar nu are despre ce fel de geantă ai tu, mai mult nici nu-i pasă de asta. De asemenea, nici nu este interesat de modelul de tocuri pe care tu te-ai cocoţat – dacă te place pe tocuri. Nu firma pe care o porţi contează pentru el, el este atras de modul în care tu te prezinţi. Stilul dezvăluie o mulţime despre tine, iar dacă arăţi ca o păpuşică care doar prezintă haine pentru o renumită casă de modă, te va eticheta ca pe o persoană lipsită de orice substanţă.

Domnişoara “nu mănânc!”

Nu rămâne flămândă la întâlnire pentru că vrei să faci o impresie bună comandând o salată. Cum el va cere ce-i place şi tu ar trebui să procedezi la fel. Comandă un cheeseburger daca asta îţi doreşti. Nu-ţi fie teamă că îţi va rămâne sos pe buze, şterge-te sau şi mai bine, lasă-l pe el s-o facă. Încearcă numai să nu vorbeşti cu gura plină: nimeni nu va fi impresionat de aşa ceva.

Domnişoara “interesată” de sport

Dacă nu eşti interesată de echipa lui preferată de fotbal sau baschet, nu-i nici o problemă. Însă dacă pentru el sportul este ceva serios, iar tu încurci numele jucătorilor, echipelor şi, în timpul jocului, îi tot pui întrebări stupide, nu vei face decât să-l enervezi. Renunţă la ideea de a părea ceea ce nu eşti, altfel rezultatele vor fi diferite de cele dorite de tine.

Domnişoara cu studii înalte

Nu studiile şi titlurile tale l-au făcut să se îndrăgostească de tine, ci creierul şi şarmul tău. Sigur, este mândru de tine că eşti foarte educată, un lucru atât impresionant cât şi atractiv şi n-ar trebui să-ţi fie teamă s-o spui cu voce tare, însă dacă titlurile academice sunt singurul subiect pe care îl abordezi, atunci îl vei scoate din minţi. Un bărbat este mai interesat să vadă cum pui în practică ceea ce ştii, decât să te tot lauzi cu locul unde ţi-ai obţinut tu diploma.

Domnişoara care chicoteşte  tot timpul

Singurul lucru mai rău decât o glumă proastă este persoana care pretinde că râde din toată inima la auzirea poantei răsuflate. Chicotelile sunt sexy. Însă să pretinzi că te amuză, când în realitate lucrurile stau exact pe dos, nu-l vor face decât să se simtă prost. Bărbaţii, ca şi femeile, sunt departe de a fi perfecţi, aşa că lasă-l să vadă ceea ce simţi cu adevărat într-un moment sau altul. Este cel mai bine pentru amândoi.

Domnişoara ştie tot

Este ceva sexy în legătură cu femeia ambiţioasă şi concentrată pe carieră. Însă când amesteci afacerile cu plăcerea, mai ales la începutul relaţiei, atunci chiar este o problemă. Tu eşti cea defineşte job-ul, nu el trebuie să te definească pe tine. La urma urmei, bărbatul umblă după tine şi nu după o nouă carieră. Dacă ar vrea să petreacă câteva ore bârfind despre colegii tăi nesuferiţi şi şeful tău neînţelegător, probabil ar aplica la un job la firma ta şi nu ar mai veni la întâlniri.

Domnişoara „corp perfect”

În aceste zile, părul lung, fundul bombat şi abdomenul plat sunt foarte apreciate. Însă arată-i că ai mult mai mult de oferit decât un corp frumos. Bărbaţii vor mai mult decât nişte forme apetisante. Nu este nimic în neregulă cu o femeie care îşi accentuează curbele, însă ai grijă să nu treci graniţa de la “ispită” la “prost gust”.

Domnişoara spune tot

Da, bărbaţii sunt interesaţi de povestea vieţii tale. Însă nu vor să audă totul de la prima întâlnire. Din perspectiva unui bărbat este un lucru bun ca lucrurile să meargă pe repede înainte, însă dacă află totul despre tine îşi poate pierde interesul. Cultivă misterul şi lasă-l să-şi folosească imaginaţia.

Domnişoara regina frumuseţii

Te-ai întrebat vreodată de ce bărbaţii par că te abordează când tu „crezi” că arăţi rău, ai părul prins într-o banala coadă de cal şi porţi un pulover oarecare? Uneori bărbaţii sunt mai atraşi de femei atunci când sunt mai naturale. Frumuseţea nu poate fi niciodată ascunsă. Bărbaţii apreciază lucrurile mărunte aşa că nu trebuie să foloseşti o trusă întreagă de machiaj pentru a-i atrage atenţia. Lasă machiajul puternic şi lucios pentru ieşirea în club. Sigur vei fi mult mai apreciată atunci.

Domnişoara darnică înainte de vreme

Sunt mulţi bărbaţi care vor să profite de dorinţa de a ceda înainte să depună vreun efort pentru a te cuceri. Însă, nu vei primi prea multe puncte din partea lui. Bărbaţii sunt cu adevărat excitaţi atunci când sunt implicaţi într-o cursă de urmărire; tocmai de aceea nu trebuie să-i uşurezi prea mult lucrurile. Este adevărat că poate zâmbi atunci când tu flirtezi la greu, însă dacă ai şti ce gândeşte atunci ai începe să plângi. Impresionează-l cu credinţele şi valorile tale, precum şi cu abilitatea de a-l fermeca şi în afara dormitorului.

Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here