Daca faci parte din categoria celor care isi pierd interesul pentru sex pe masura ce relatia avanseaza, atunci aceste sfaturi sunt pentru tine.

Iata 3 secrete sexuale pe care barbatii ar trebui sa le cunoasca.

1. Exercitiile fizice sunt erotice

Intr-un sondaj realizat printre femei in anul 2013, acestea s-au declarat foarte excitate de exercitiile fizice executate impreuna cu partenerii de sex, considerandu-le mai mult decat erotice. Specialistii au si o explicatie stiintifica: prin exercitiile fizice se elibereaza in creier endorfina. Endorfina este un hormon care genereaza placere. Acelasi care se elibereaza si in timpul sexului.

2. Rezista mai mult

Femeilor le plac barbatii… rezistenti. Si asta pentru ca, la femei, ajungerea la orgasm necesita mai multa vreme decat la barbati, chiar si de noua ori mai mult. Barbatilor nu le trebuie decat 5 minute ca sa ajunga la punctul culminant al unei partide de sex, pe cand femeilor le ia, in medie, 20 de minute.

Vestea buna este ca exercitiile fizice te ajuta nu numai sa fii mai sanatos, ci si mai rezistent in pat. Cu cat sangele este mai oxigenat, cu atat erectia este mai puternica.

3. Abstinenta poate fi afrodisiac

Intensificarea dorintei sexuale se poate obtine si prin… abstinenta. Incearca sa stai fara sex si fara sa te masturbezi timp de 72 de ore. “Asteptarea” poate fi de bun augur in cresterea tensiunii sexuale. (Sursa: Justformenmagazine.com)

Distribuie:2010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here