Ashley Parry, un tânăr din Londra, a venit în România în urmă cu doi ani și a fost plăcut impresionat de experiența pe care a avut-o aici. Acesta povestește despre ce i-a plăcut cel mai mult în București, orașul în care locuiește în prezent.

Înainte de a începe să-și împărtășească impresiile, Ashley îi avertizează pe cititorii români că a realizat articolul de pe romania-insider.com pentru că a simțit nevoia să-și exprime părerea și nu pentru că ar avea dreptul să judece Capitala doar pentru că provine dintr-o țară vestică.

1. Centrul Vechi

Lui Ashley i s-a părut un lucru uimitor să trăiască în bucurești, dar și destul de ciudat. Părerea lui este că peisajul comunist se combină bine cu marile magazine care ies din tipar. CITEȘTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI.

Abonare
Related Tags:Distribuie:0010

1 COMMENT

  1. Sa analizam putin motivele :)). 1. Nu cred ca doar o simpla zona dintr-un oras poate scoate atata patriotism din om, excluzand faptul ca alte orase/tari „nu au asa ceva”. 2. Oamenii – una e sa-i intalnesti, in trecere, alta sa traiesti cu ei zi de zi. 3. Spune despre romance ca au anumite calitati, dupa care singur spune ca acelea sunt reprezentate pentru mai toate femeile, netinand cont de tara. Cat de bine te intelegi (sau nu) cu cineva trece de barierele precum tara de provenienta sau etc 4. Da, oamenii vorbesc despre tot felul de lucruri, majoritatea desfasurandu-se in perimetrul (scurt) al mintii lor. Cu cat mintea mai ingusta, cu atat si range-ul mai mare. 5. Mda… vremea e intr-adevar un factor foarte important, mai putin atunci cand e saracie in tara. Da-i un milion de dolari unui om si muta-l in cea mai ploioasa zona de pe glob, si nu cred ca s-ar plange smile emoticon. Like or Dislike: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here