Fosta dama de companie, care a facut sex cu peste 10.000 de barbati, isi cauta acum marea iubire.

Femeia in varsta de 36 de ani era platita cu sume cuprinse intre 500 de dolari si 1000 de dolari pe ora pentru a face sex cu barbati puternici din diverse domenii, in timpul celor 12 ani in care a lucrat ca dama de companie. Ea cheltuia zeci de mii de dolari pe droguri, haine si masini.

Gwyneth Montenegro a parasit industria sexului in urma cu trei ani, pentru a-si indeplini visurile: ea isi dorea sa poata pilota avioane pe rute comerciale si sa practice lingvistica.

Dupa ce a scris o carte publicata la inceputul acestui an, intitulata “10.000 Men and Counting”, femeia a realizat ca era gata sa se stabileasca la casa ei. Iar ea crede ca meseria ei anterioara a invatat-o tot ce trebuie sa stie despre a fi sotia perfecta.

Fosta dama de companie Gwyneth Montenegro isi doreste acum sa isi gaseasca pe cineva si sa se casatoreasca, desi in timpul celor 12 ani in care a lucrat in industria sexului a fost ceruta in casatorie de 80 de ori. Acum ea spune ca intelege barbatii mult mai bine ca inainte.

Femeia nu a fost niciodata indragostita si a fost implicata in doar doua relatii – ambele au durat aproximativ un an.

Gwyneth Montenegro marturiseste ca i s-a parut mai usor sa evite relatiile in timpul in care a lucrat in industria sexului. Cele doua lucruri nu se pot amesteca, in opinia ei. Acum ea stie exact ce isi doreste si crede ca poate fi obtinut clar prin exprimarea unei energii pozitive, mai ales ca eforturile de a-si gasi un partener in mediul online s-au dovedit a nu avea succes.

Pot fi de ajutor, sunt incapatanata si hotarata. Imi place un barbat care sa fie calm, increzator, responsabil, dar nu chiar asa de bombastic. Mi-am petrecut o viata intreaga avand grija de corpul meu si respect acest lucru la orice potential partener. Cu siguranta el nu trebuie sa fie vreun model sau un pompier plin de muschi, as prefera mai degraba sa aiba o personalitate amuzanta, distractiva in fiecare zi”, spunea fosta dama de companie,Gwyneth Montenegro, pentru un tabloid britanic

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here