Indemnul l-am auzit, cu totii, de nenumarate ori, in nenumarate circumstante: daca nu suporti caldura mare, iesi afara din bucatarie! Acelasi lucru este valabil si pentru sex. Daca vrei sa ai parte de ceva actiune, trebuie sa iei masuri. Este extrem de usor intri in rutina, motiv pentru care site-ul www.menshealth.com vine in ajutorul nostru, propunandu-ne noi locuri pentru un sex fantastic.

1. Sufrageria

Probabil ca deja ati incercat canapeaua din sufragerie, insa lucrurile se mai pot imbunatati: implicati in actiune si niste perne de care sa va folositi. Una o puteti aseza sub fundul partenerei, daca ea sta pe spate. Sau, daca incercati pozitia “pe la spate”, o puteti aseza sub abdomenul ei, pentru un plus de confort. Un alt factor excitant ar fi sa mutati actiunea langa ferestre, pentru un plus de exhibitionism: mereu vor exista vecini care vor uita sa traga perdelele, iar acest fapt poate condimenta partida voastra de sex. De asemenea, va mai puteti uita impreuna la imagini porno la televizorul din sufragerie sau puteti manca pe podea, ca la picnic.

2. Baia

Si aici exista mai multe optiuni: puteti incepe de la sexul sub dus. Folositi ceva lubrifiant, pentru ca apa intervine inlaturand lubrifierea naturala. Introduceti in actiune si un vibrator special pentru apa. Puteti incerca orice va vine in minte, inclusiv o baie in doi, in cada, odihnitoare si senzuala, care va va trezi toate simturile.

3. Scarile

Va puteti folosi de el in mult mai multe feluri decat simpla pozitie a misionarului. Pozitia “pe la spate” e tocmai potrivita pentru scari. Scarile avantajeaza mult o penetrare adanca. Iarasi, partenera deasupra, dar cu spatele la partener, este foarte avantajata de scari, mai ales pentru doamnele care nu au foarte multa forta in muschii picioarelor. Unghiurile oferite de scari sunt foarte avantajoase din multe privinte.

4. Bucataria

Cum sexul mereu reprezinta o ocazie speciala, folositi masa pentru ocazii speciale, intindeti-o exact cum o intindeti cand vin musafirii de Craciun, ca sa aveti confort maxim. Incolaceste-ti picioarele in jurul lui, si stati foarte aproape unul de celalalt, ca sa aveti contact maxim piele-piele. De asemenea, partenera se mai si poate intinde pe spate, pe masa, pentru o penetrare maxima. Daca tot sunteti in bucatarie, folositi-va si de frigider: acolo o sa gasiti ceva frisca sau ciocolata, sau ceva mentolat de baut, gusturi care in mod sigur vor da o mana de ajutor nivelului de excitatie.

5. Garajul

Desigur, pentru cine il are. Intoarceti-va la adolescenta si faceti sex in masina. Cum nu sunteti in trafic, in timpul mersului, puteti s-o faceti chiar pe scaunul soferului. In plus, si fanteziile functioneaza foarte bine acolo: va puteti juca de-a mecanicul si sotia miliardarului, care vine cu masina la reparat. In fine, garajul este un loc foarte ofertant pentru multe fantezii sexuale.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here