Site-ul Ranker.com a intocmit un top al celor mai periculoase 5 pozitii care, o data incercate, mai degraba duc la rupturi de ligamente si intinderi musculare, decat la vreun orgasm.Iata care sunt acestea:

1. Pozitia “body building” sau tip fitness

Ea se executa cu barbatul in picioare, rezemat de un perete, iar femeia se incolaceste in jurul lui, exact precum un ursulet Koala, apoi barbatul o penetreaza, impingandu-se in perete. Totul bine si frumos, pana cand… femeia incepe sa transpire, de la efort, iar mainile barbatului incep sa alunece. Si o data ce barbatul o scapa din mana, penisul se poate indoi, iar spatele partenerei poate suferi traume serioase.

2. Pozitia avion

Barbatul sta in picioare, cu genunchii usor flexati, si isi penetreaza partenera pe la spate, tinand-o de abdomen, in timp ce ea sta cu picioarele complet in aer, tinandu-se de bratele barbatului, in timp ce duce mainile in spate. Oricum, este o pozitie care impune o conditie fizica exceptionala pentru ambii parteneri si daca vreun cuplu reuseste s-o puna in practica pentru mai mult de 8 secunde, felicitari, inseamna ca ridici greutati de cel putin 8 ori pe zi! Si dupa aceea… daca barbatul nu o mai poate sustine, o scapa, apoi ea cade si intervin contuziile suficient de grave. Si penisul poate fi afectat, si sa nu uitam ca in caderea ei libera, femeia poate rupe genunchii partenerului. Este una dintre cele mai periculoase pozitii sexuale.

Mai mult pe SFATULPARINTILOR. RO

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here