Amenințare cu BOMBĂ la SEDIUL Fiscului

Home > Amenințare cu BOMBĂ la SEDIUL Fiscului

Două sedii ale Administraţiei Finanţelor Publice din Ploieşti au fost evacuate, miercuri dimineaţă, după ce o persoană a anunţat amplasarea a două bombe în clădirile în care funcţionează cele două instituţii.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, un bărbat a sunat, miercuri dimineaţă, la 112 şi a anunţat că au fost amplasate două dispozitive explozive în imobilele în care funcţionează Direcţia Generală a Finanţelor Publice, situată pe strada Aurel Vlaicu din Ploieşti şi Serviciul Local de Finanţe Publice Ploieşti, aflat pe bulevardul Idependenţei.

Angajaţii celor două instituţii, precum şi toate persoanele care se aflau la ghişee au fost evacuate. De asemenea, circulaţia pe cele două străzi a fost oprită.
La faţa locului se află mai multe echipeje ale Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care fac verificări în cele două sedii.

Pirotehniştii care au verificat sediul Direcţiei Finanţelor Publice din Ploieşti, unde miercuri dimineaţă a fost primită o alertă privind existenţa unei bombe, au constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă, în timp ce verificările pirotehniştilor la celălalt sediu al Finanţelor continuă.

Potrivit prefectului judeţului Prahova, Marius Sersea, în urma verificărilor la sediul Direcţiei Finanţelor Publice Prahova pirotehniştii au constatat că în incinta clădirii nu se află niciun dispozitiv exploziv.

Cei aproximativ 500 de angajaţi care lucrează în respectiva clădire au revenit în birouri, iar circulaţia rutieră în zonă a fost reluată. La sediul Serviciului Public de Finanţe Locale Ploieşti, însă, verificările echipelor de pirotehnişti continuă.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here