Avertismentul a fost lansat zilele trecute de celebra CATANGA, care conform curentul.ro ne-a amenintat:  „Așa cum doctorii au plecat în străinătate, așa vom pleca și noi dacă ANAF o să ne ceară impozite„.

Cu siguranță vor urma și proteste sau manifestații în stradă din partea celor care susțin „manelaria” in Romania, iar pe rețelele de socializare iubitorii de manele vor încerca sa forțeze mâna guvernanților să revină la decizia de dinainte, aceea de a nu scoate din vocabularul celebrilor cântăreți autohtoni expresia arhicunoscuta „FĂRĂ NUMĂR„!

Lăsând gluma la o parte, decizia de părăsi România de către cei care cântă manele a venit în urma anunțului făcut de ANAF, cum că în perioada urmatoare  persoanele care au dobândit venituri pentru care există suspiciunea că nu au s-au platit impozite vor fi controlate de inspectorii ANAF, scrie Infoalert.ro

Într-o primă etapă, urmează să fie cercetate 313 persoane, care intră în categoria „persoane cu venituri volatile„. Aici vorbim despre manelişti, interlopi, cămătari, vrăjitoare.

Articol redactat de Lavinia Leopa

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here