Andreea Marin a declarat, marti, ca a avut un moment in viata in care s-a gandit la sinucidere. Referindu-se la depresie, fosta vedeta TVR a declarat ca “nu e usor. Eu am fost intr-una dintre perioadele nefaste ale vietii mele si am trait depresia foarte dificil, pana la un punct care imi punea in pericol viata”.

“Recunosc, am vrut sa-mi iau viata la un moment dat”, a spus ea la Kanal D. “E purul adevar si e foarte firesc sa spunem lucrurilor pe nume, mai cu seama dupa ce am depasit aceasta mare problema”, a adaugat Andreea Marin.

In cazul acesteia, a fost vorba despre depresie post-natala. Vedeta isi aminteste ca ceea ce simtea in acele momente era “un ghem de emotii pe care nu-l poti stapani”.

“Depresia nu e doar o tristete, e putin spus”, a specificat ea.

Despre momentele de cumpana precum cel prin care a trecut, Andreea Marin a spus ca “te destabilizeaza pur si simplu”. Aceasta a tinut sa multumeasca divinitatii pentru ca a avut intelepciunea de a cere ajutor specializat. Explicand de ce a ales sa faca publica suferinta sa, dupa mai multi ani, vedeta a spus: “Nu am vorbit atunci, dar apoi am realizat ca e important ca cineva sa spuna lucrurilor pe nume. Cel aflat in aceasta situatie refuza sa creada ca are o problema”.

“Nu recunosti ca ai o problema, nu vrei sa te lasi pe mana altora”, acestea sunt trairile, starile, gandurile pe care le au cei afectati de depresie, a atras atentia vedeta.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here