Doctorul elvetian Erich Riederer nu-i da sanse prea mari de refacere lui Michael Schumacher, dupa ce fostul campion mondial de Formula 1 a fost mutat la un spital din Lausanne.  

Doctorul elvetian Erich Riederer nu-i da sanse prea mari lui Michael Schumacher, dupa ce fostul campion mondial de Formula 1 a fost mutat la un spital din Lausanne.

“Schumacher va ramane invalid toata viata si va fi intotdeauna dependent de ajutorul celorlalti”, a spus Erich Rieder pentru presa britanica.

Totusi, acesta a remarcat si o parte pozitiva a starii in care se afla Schumacher.

“Este un mesaj pozitiv incredibil cand cineva se trezeste din coma dupa jumatate de an”, a completat doctorul.

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, luni, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble.Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie.

Follow
Distribuie:18000

1 COMMENT

  1. Voința lui și Dumnezeu îl iubește enorm de si-a revenit din comă. Sufletește sunt alături de el si ca mine sunt miliarde de suflete care îi sunt aproape.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here