Vicepreşedintele Apple Eddy Cue a declarat, la o conferinţă organizată de publicaţia Re/code, că Apple pregăteşte lansarea celei mai mari game de produse pe care am văzut-o în ultimii 25 de ani la companie. Din informaţiile apărute până acum ne putem face o idee despre ce este vorba, scrie gandul.info.

Iată la ce ne putem aştepta pe 9 septembrie, eveniment pe care Apple îl organizează pentru a introduce noi produse şi servicii:

iPhone 6. Se ştie aproape sigur că vor fi lansate două versiuni de iPhone, unul cu ecran cu diagonala de 4,7 inci şi un phablet cu diagonala ecranului de 5,5 inci. iPhone 5S, vârful de gamă actual al companiei, are un ecran cu diagonala de 4 inci. Nu se cunosc exact specificaţiile celor două produse şi nici dacă acestea vor fi identice. Se speculează că Apple va introduce pentru prima dată pe smartphone-urile sale tehnologie NFC, care poate fi folosită pentru efectuarea de plăţi, partajarea de conţinut prin simpla atingere a două dispozitive sau conectarea de periferice.

iWatch. Potrivit multor surse, Apple va lansa pe 9 septembrie un ceas inteligent. Dispozitivul va avea funcţii de fitness şi va putea controla dispozitive electronice din casă. Apple face, cu acest dispozitiv, un pas înainte în dezvoltarea Internetului Tuturor Lucrurilor. Compania a lansat deja o platformă, numită HomeKit, prin care a intrat pe piaţa caselor inteligente, aflată încă la început. Prin intermediul acestui serviciu utilizatorii îşi vor putea controla locuinţele (uşa de la garaj, lumina ş.a.) folosind dispozitivele mobile cu iOS. Printre partenerii Apple pentru HomeKit se numără Philips, Haier şi Honeywell. Mai mult, compania a prezentat, odată cu sistemul de operare iOS 8, HealthKit, care le permite furnizorilor de servicii medicale la care utilizatorii sunt abonaţi să primească date direct din aplicaţia de fitness şi sănătate Health, care va primi date şi de la presupusul iWatch. Aceasta monitorizează, la fel ca şi alte produse similare, ritmul cardiac, mişcarea făcută de utilizator sau programul de exerciţii fizice ş.a.

Acesta este un concept. Nu se ştie cum va arăta produsul. 

Noi modele iPad Air şi iPad Mini, un iPad mai mare. Potrivit agenţiei Bloomberg, Apple a început producţia acestor noi versiuni. Noile modele vor fi mai puternice şi ar putea dispune, la fel ca iPhone 5S, de cititor de amprente. Ecranul noului model de iPad mai mare ar urma să aibă diagonala de 12,9 inch, în condiţiile în care, în prezent, tabletele de la Apple sunt disponibile în două variante – cu ecran de 9,7 inci sau 7,9 inci.

Un nou MacBook. Se pare că este vorba de un model cu ecran cu diagonala de 12 inci. Acesta va dispune de o rezoluţie mai mare decât MacBook Air.

Un nou model Apple TV. Compania ar putea introduce un nou model de Apple TV, care va beneficia de conţinut exclusiv în urma unor parteneriate încheiate de companie cu diverse grupuri media.

Abonare
Distribuie:26000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here