În această seară va avea loc meciul dintre Steaua București și Petrolul Ploiești, două dintre echipele cotate cu șanse mari la câștigarea titlului.

Cu ocazia acestui meci, pe banca prahovenilor va redebuta Gigi Mulțescu, numai că SMURD va avea o misiune foarte dificilă în fața campioanei.

Noul antrenor nu se va putea baza diseară pe cei mai importanți fotbaliști care, înainte de startul campionatului erau văzuți ca cei care vor aduce titlul pe Ilie Oană: Hoban, Mutu, Albin şi Teixeira.

Dacă primii doi jucători menţionaţi mai sus nu vor putea fi pe teren contra Stelei ca urmare a faptului că au fost transferaţi sau urmează să plece de la echipă (Hoban a fost împrumutat în Israel, în timp ce Mutu se va duce în India), Mulţescu nu se poate baza nici pe Albin (accidentat) şi Teixeira (suspendat).

Acest fapt va afecta nu doar calitatea primului “11” pe care noul tehnician al “găzarilor” îl va alinia, dar şi valoarea de piaţă a acestuia. Concret, în acest moment titularii Petrolului sunt mai slab cotaţi decât echipa de rezerve a Stelei.

În ceea ce priveşte formaţia de bază a campioanei, lucrurile stau şi mai dramatic pentru gazdele de duminică: Gâlcă va avea la dispoziţie un prim “11” de peste două ori mai valoros, din punct de vedere al cotei de piaţă a fotbaliştilor. Asta în condiţiile în care doi dintre cei mai bine cotaţi jucători ai campioanei, Bourceanu (5 milioane) şi Tănase (3 milioane), nu vor fi pe teren, fiind accidentaţi.

Cum vor arăta cele două echipe duminică şi valoarea de piaţă a jucătorilor

Petrolul

Pecanha (0,65*) – Alcenat (1,4), Geraldo (0,55), Gerson (0,4), Fanchone (0,6) – De Lucas (1,2), Mustivar (1,3) – Nepomuceno (0,4), Marinescu (0,55), Pastorini (0,75) – Tamuz (1,3)
Total: 9,1 milioane de euro

Steaua

Arlauskis (1) – Luchin (2,2), Szukala (2,3), Varela (2,5), Latovlevici (2,3) – Prepeliţă (1,4), Breeveld (1) – Adi Popa (2,1), Sânmărtean (0,5), Chipciu (4) – Keşeru (2,5)
Total: 21,8 milioane de euro

Niţă (0,7) – Râpă (0,5), Papp (1,6), Toşca (0,6), Pârvulescu (0,7) – Filip ((0,8), Neagu (0,45), Stanciu (2) – , Vâlceanu (0,25) , Iancu (0,8) – Rusescu (3)
Total: 11,4 milioane de euro

*sumele sunt exprimate în milioane de euro. Cotele jucătorilor au fost luate de pe site-ul de specialitate transfermarkt.de.

Meciul Ploiești – Steaua București se va disputa în această seară de la ora 21 în direct pe Look TV.

Sursa: prosport.ro

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here