Exista un citat intelept care spune ca ar trebui sa ne aducem creierul cu noi atunci cand suntem indragostiti. Pentru ca avem tendinta de a lua o decizie gresita, deoarece creierul nostru este condus de sentimentele noastre.

Cand suntem aproape de cineva sau cand ne dam seama ca cineva incearca sa se apropie de noi, trebuie sa cunoastem semnele ca te place mai mult decat un prieten cu beneficii. Aceste semne ne vor ajuta sa stim daca este intr-adevar implicat in relatie. Pentru a va ajuta cu asta, as dori sa va impartasesc cateva moduri despre cum sa va dati seama daca un barbat Capricorn va place mai mult decat un prieten.

Semne ca el se indragosteste de tine

Exista cateva semne fizice pe care le poti vedea de la cineva pentru a sti cum sa stii daca un barbat capricorn te place mai mult decat un prieten. Aici sunt cateva.

1. Schimbarea comportamentului atunci cand sunteti in preajma

Primul semn evident este ca poti vedea ca isi schimba comportamentul atunci cand este in preajma ta. El va fi acel tip de persoana care face modurile dulci de a face o fata sa se simta speciala. Vei simti ca iti acorda mai multa atentie si va fi dragut cu tine si disponibil si abordabil pentru tine.

2. Deveniti mai sensibili cu privire la dvs

Al doilea lucru pe care il poti recunoaste este ca devine mai sensibil cu privire la tine. El va avea grija de tine cand tu si el va despartiti. Si daca nu poate obtine informatii despre tine si despre starea ta, va cere prietenilor tai sa se asigure ca esti bine. Odata ce va fi indragostit de tine, nu va dori niciodata sa te piarda din vedere.

3. Creati mai mult timp pentru a petrece cu dvs

Cineva care este indragostit de tine va avea dorinta de a petrece mai mult timp cu tine. Poate ai cunoscut pe cineva ca fiind o persoana ocupata, care are putin timp sau deloc sa-si petreaca timpul pentru sine sau chiar pentru prietenii sai. Dar, pana cand se va indragosti de tine, va avea mai mult timp de petrecut impreuna cu tine. Si va incerca sa-si faca timp in timpul sau aglomerat pentru a vorbi sau pur si simplu sa-ti scrie mesaje.

4. Flirteaza cu tine

Barbatul Capricorn care este indragostit de tine te va flirta cumva. Dar felul in care omul capricorn flirteaza este diferit, deoarece felurile lui de a flirta fara a fi prea puternic te pot face sa nu realizezi ca de fapt te flirteaza. Daca esti suficient de sensibil, vei sti cand flirteaza. Dar de cele mai multe ori, barbatul capricorn iti va spune ceva direct atunci cand este sigur de ceea ce vrea.

Trasaturile barbatului Capricorn

Dupa ce cunosti semnele, poti vedea in sfarsit daca te place sau nu. Si, in cazul in care va place inapoi, va trebui sa-i cunoasteti personalitatea, astfel incat sa puteti vedea ce trebuie sa faceti mai tarziu pentru a avea o relatie buna si de lunga durata cu el. Iata cateva trasaturi ale omului capricorn, care te pot ajuta sa-l cunosti mai bine. 

1. Tip practic 

Barbatul Capricorn este acel tip de tip care isi face actiunea sa vorbeasca mai tare decat cuvintele lui. De asemenea, puteti invata cum sa obtineti barbatul dorit cu legea atractiei, astfel incat sa puteti echilibra capacitatea lui si sa invatati cum sa va faceti actiunea sa vorbeasca si sa functioneze mai tare decat cuvintele voastre.

2. Asteptand cu rabdare ceva

Barbatul Capricorn, cunoscut si ca o persoana rabdatoare. Va astepta ceva ce isi doreste, indiferent cat de mult ar fi, pentru ca vrea sa obtina cel mai bun lucru care se potriveste cu el. Acest tip de persoana este o persoana care este bine pregatita pentru orice doreste sa obtina.

3. Persoana muncitoare

O alta trasatura a unui barbat capricorn este ca este o persoana muncitoare. Barbatul Capricorn nu este doar muncitor in ceea ce priveste cariera, ci si pentru viata lor amoroasa. Vazand ca barbatul capricorn este o persoana muncitoare, cu siguranta va avea nevoie de cineva care sa-i inteleaga activitatile care pot deveni atat de agitate.