BLACK FRIDAY. A dat cu spray lacrimogen în stânga şi-n dreapta ca să prindă promoţia

Home > BLACK FRIDAY. A dat cu spray lacrimogen în stânga şi-n dreapta ca să prindă promoţia

Black Friday 2013. Unul dintre cele mai groaznice momente de Black Friday din anii trecuţi a fost acela când o americancă a folosit un spray cu piper pentru a reuşi să prindă promoţia la electrocasnice, potrivit unuit top al celor mai îngrozitoare momente din istoria Vinerei Negre realizat de Business News Daily.

Black Friday 2013. Incidentul horror s-a petrecut anul trecut într-un magazin Wal-Mart din Los Angeles. O femeie de 33 de ani a împroşcat cu spray în stânga şi dreapta pentru a obţine reducerea promisă.

Black Friday 2013. “A fost haos total printre clienţi”, a declarat un oficial al poliţiei. Oamenii strigau îngroziţi şi o parte dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În topul celor mai groaznice momente de Black Friday se numără şi alte incidente: un angajat al lanţului Wal-Mart a murit în timpul zilei de reduceri, două femei au ajuns la o ceartă cu focuri de armă etc.

BLACK FRIDAY 2013. Ziua reducerilor, mină de AUR pe Google. Căutările au crescut cu 500%

BLACK FRIDAY 2013. Gigantul american din industria auto, Ford, intră în cursa reducerilor de Black Friday şi le propune românilor o săptămână de preţuri avantajoase, cu avantaje de preţ de până la 7.000 euro.

BLACK FRIDAY 2013. Mutare SURPRIZĂ de la Ford România, discount-uri până la 7.000 euro

BLACK FRIDAY 2013. Modelele pentru care Ford a lansat reduceri de Black Friday 2013 sunt Focus, Fiesta și B-Max.

BLACK FRIDAY 2013. Promoţia de Black Friday Ford România este valabilă în săptămâna 22-29 noiembrie şi conţine discount-uri de 7.000 euro la Focus, 6.000 euro la B-Max şi 5.250 euro la Fiesta.

BLACK FRIDAY 2013. Pe lângă ofertele de preţuri, producătorul auto de la Craiova le propune clienţilor şi cele mai accesibile soluţii financiare. “Indiferent de soluția financiară pentru care optezi, creditare sau leasing, te bucuri de avantajul client si de preturile oferit de Ford România”, se spune pe site-ul companiei.

VEZI AICI PROMOŢIA FORD ROMÂNIA.

BLACK FRIDAY 2013. Căutările pe Google după numele “Black Friday” din România au crescut cu peste 500% din octombrie până în prezent.

BLACK FRIDAY 2013.Termenul “Black Friday”, insotit sau nu de un nume de magazin major, a explodat in cautarile de pe Google in ultimele saptamani si tendintele indica faptul ca aceste cautari se vor inteti pe masura ce se apropie data de 29 noiembrie cand majoritatea magazinelor vor afisa oferte speciale pentru clienti.

BLACK FRIDAY 2013. 7,4 milioane de români ies la SHOPPING de “Vinerea Neagră”

BLACK FRIDAY 2013. Notorietatea evenimentului Black Friday s-a DUBLAT în rândul cumpărătorilor români în ultimul an, arată un studiu Daedalus Millward Brown. Românii caută preţuri bune mai ales la electrocasnice mici, haine şi televizoare.

Black Friday 2013. Magazinul online electroIT emag.ro şi retailerul Flanco anticipează în perioada campaniei Black Friday vânzări de 41 milioane de euro, în creştere cu 52% faţă de evenimentul similar din 2012.

Black Friday 2013. “În anul 2012, vânzările emag.ro şi Flanco au însumat 27 milioane de euro şi au reprezentat 39,5% din totalul vânzărilor înregistrate în perioada campaniei Black Friday pe piaţa electroIT, plus celelalte pieţe pe care mai activăm, cum ar fi jucării, obiecte de grădinărit şi altele. Anticipez că în acest an vom ajunge la vânzări de 183 milioane de lei, din care emag.ro va contribui cu 98 milioane de lei”, a declarat directorul general al Dante International, Iulian Stanciu.

Black Friday 2013. Potrivit lui Stanciu, emag.ro a înregistrat 2,65 milioane de vizitatori unici în ziua când a început campania Black Friday, iar Flanco – peste 400.000 de vizitatori, potrivit Mediafax.

“Cifrele arată că avansul pieţei electroIT din 2012 a fost susţinut în proporţie de aproape 80% de campania Black Friday. Astfel, anul trecut, piaţa a crescut faţă de 2011 cu 54 milioane de euro, la 1,25 miliarde de euro. Dacă în primele trei trimestre ale anului trecut avansul pieţei a fost relativ nesemnificativ, în ultimul trimestru a adus un plus de peste 42 milioane de euro, evoluţie susţinută în principal de campania Black Friday”, a spus Stanciu.

BLACK FRIDAY 2013. Magazinul IKEA anunţă 3 zile de REDUCERI de până la 50%

Black Friday pe 22 noiembrie

eMag şi Flanco vor organiza în acest an evenimentul de shopping Black Friday pe 22 noiembrie cu o săptămână mai devreme decât în anii precedenţi, a declarat Stanciu, citat de zf.ro.

“Oamenii nu vor Black Friday într-o zi anume, ci vor Black Friday”, a declarat Stanciu. El a adăugat că se aşteaptă ca şi ceilalţi jucători de pe piaţă să schimbe data evenimentului de shopping.

Black Friday 2013. Datele unui studiu comandat de Dante International arată că 4,2 milioane de români intenţionează să cumpere produse în timpul campaniei de reduceri, dublu faţă de 2012.

Black Friday 2013. “Dintre aceştia, 58% vor să cumpere de la emag.ro şi Flanco. Principalele trei categori de produse vizate sunt electrocanice mici, haine şi televizoare”, a spus Stanciu, care a adăugat că s-a investit 500.000 de euro în servere şi platforma web a magazinului online.

Black Friday 2013. De asemenea, pentru susţinerea campaniei de reduceri, Dante International a extins suprafata de depozitare cu 50%, la 4.000 de metri pătraţi.

“Ne aşteptăm la 200.000 de comenzi în ziua evenimentului, peste 4 milioane de vizitatori unici şi vânzări de 98 milioane de lei”, a spus Stanciu, care precizat că valoarea cumulată a reducerilor în magazinele Flanco şi pe emag,ro se ridică la 75 milioane de lei.
Prezent la eveniment, directorul general al Flanco, Violeta Luca, a spus că obiectivele retailerului sunt atingerea unui volum al vânzărilor de 85 milioane de lei, 180.000 de tranzacţii şi un milion de vizitatori în cele 82 de magazine ale reţelei în perioada 22-24 noiembrie.

“Pentru atingerea acestor obiective, Flanco va extinde cu 4 ore programul de funcţionare al magazinelor, va avea cu 30% mai mulţi consultanţi de vnzări, circa 1.000, şi va majora stocurile cu 80%. De asemenea, vom avea cu 50% mai multe case de marcat şi, prin regândirea fluxurilor şi procedurilor, timpul de facturare va fi redus cu 30%. În timpul campaniei Black Friday, vor fi 150.000 de produse cu reduceri, de trei ori mai mult decât in 2012, iar reducerile vor ajunge şi la 80%”, a spus Luca.

Black Friday 2013. AICI sunt stocuri MASIVE, de peste 1 mil. euro la produse IT&C

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here