Oamenii care folosesc transportul în comun în Cluj și care vor citi în timpul mersului cu autobuzul ar putea să nu mai plătească bilet. Inițiativa aparține unei organizații care vrea să promoveze cititul prin campania ”Cărțile pe față”, scrie realitatea.md.

Iniţiatorii spun că vor propune Primăriei Cluj ca în prima duminică din fiecare lună, călătorii care citesc în autobuz să nu plătească bilet. Până atunci, cititorii înverşunaţi vor beneficia de reduceri la dentist.

Până acum, un cabinet stomatologic din Cluj Napoca s-a alăturat campaniei şi recompensează cititorii de carte în moduri inedite. Oferă reducere de 10% din valoarea lucrărilor stomatologice acelor clienți care dau check-in pe Facebook la cabinet precizând ce carte le-a adus zâmbetul pe buze.

“Oamenii care citesc cărți zâmbesc mai mult și chiar mai frumos. Și pentru noi e foarte important ca oamenii în general și clienții noștri în special să își etaleze dantura în public. Dacă pacienții noștri nu zâmbesc, nu se vede rezultatul muncii noastre”, a spus medicul Marius Bud, proprietarul cabinetului care s-a alăturat campaniei ”Cărţile pe faţă”.
În sala de așteptare a cabinetului există o serie întreagă de cărți pe care pacienții le pot citi în timp ce stau acolo. Pacienții cabinetului pot să se bucure de reducerea de 10% și dacă au poză de profil pe Facebook cu ei citind o carte (așanumitul book selfie).

 

Distribuie:49010

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here