Prezent la Congresul UDMR de la Cluj-Napoca, Călin Popescu Tăriceanu a declarat la începutul discursului său că încă mai simte ”urme ale comunismului” când vine în ”capitala Transilvaniei”.

Motivul pentru acest lucru, spune politicianul, este chiar numele orașului. ”Încă mai simt urme ale comunismului când mai vin în capitala Transilvaniei. Vă întrebați de ce. Din cauza denumirii de Cluj-Napoca. V-ați întrebat de ce Constanța nu se mai numește și Tomis, de exemplu? pentru că acolo nu sunt unguri”, a spus, vineri, Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a profitat și de prezența primarului Emil Boc la eveniment, precizând că ar fi foarte bucuros dacă orașul ar reveni la ”numele care l-a consacrat”.

”Aș fi extrem de bucuros ca acest oraș să revină la numele care l-a consacrat. Stafiile trecutului să le lăsăm în urmă și să ne gândim la viitor”, a mai spus Tăriceanu, conform sursei citate.

AbonareDistribuie:200010

1 COMMENT

  1. Ce ar fi daca “d-nul” Tariceanu s-ar ocupa de probleme mai importante decat schimbarea numelui unui oras care nici macar nu e al lui…… Poate ar vrea sa schimbe numele Bucurestiului care are si el la randul lui ramasite comuniste….. Sau poate sa schimbe numele Romaniei?????Voteaza acest comentariu: 11  2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here