Eleganța și rafinamentul se învață, însă uneori au și astrele un cuvânt de spus. Vezi care este cea mai sofisticată zodie.

Balanța este o zodie de Aer, iar femeile născute sub acest semn sunt blânde și iubitoare de frumos. Au întotdeauna grijă de alții, dar în încercarea lor de a mulțumi pe toată lumea, nu prea știu să spună „nu”. Au foarte multe calități, dar eleganța este prima trăsătură care iese în evidență.

Nativul acestei zodii este foarte responsabil și termină întotdeauna lucrurile care i se dau de făcut. Cunoaște oamenii foarte bine și îi poate manipula cu ușurință pe ceilalți, însă nu se folosește des de această abilitate.

Balanța, romantică și fermecătoare

Venus este planeta care guvernează Balanța, așa că nu este de mirare că femeile născute în această zodie au o frumusețe aparte și știu să se facă plăcute. Pun dragoste în tot ce fac, iar dacă sunt singure, visează aproape obsesiv să își cunoască sufletul pereche. Deși își doresc o relație stabilă, sunt foarte selective și nu se lasă cucerite de oricine.

În conversații, Balanțele își aleg cuvintele cu mare grijă, iar ceilalți ajung să se deschidă cu ușurință în fața lor, pentru că știu să asculte. Oricine ajunge în preajma lor este fermecat de naturalețea pe care o afișează oriunde se duc. Femeia Balanță este o bună prietenă și este capabilă de sacrificiu pentru oamenii care îi plac. În ciuda faptului că este prietenoasă, sunt foarte puține persoanele pe care le consideră apropiate și la care apelează atunci când are nevoie.

Continuarea aici:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here