Alege cel mai bun antivirus gratuit în 2015 pentru protecția calculatorului tău. Este important să folosești un antivirus dacă nu vrei să îți pierzi datele atunci când ai mai mare nevoie de ele, scrie playtech.ro.

Am făcut o selecție din care tu îți poți alege cel mai bun antivirus gratuit în 2015 și cel mai potrivit pentru calculatorul tău. Pe internet circulă o mulțime de viruși tot mai noi, sub diverse forme și este de ajuns să deschizi un site neprotejat chiar și fără să vrei pentru a te virusa.

Sigur că atunci când vine vorba despre calculatorul tău de acasă nu ești tentat să investești o sumă de bani doar pentru un antivirus, cu toate că prețurile au ajuns din ce în ce mai accesibile. Tocmai de asta te îndemnăm să alegi cel mai bun antivirus gratuit în 2015 din lista următoare.

Oricare dintre cele de mai jos te protejează de viruși, diferențele fiind de resursele necesare pentru fiecare soft în parte sau de update-urile care se fac mai devreme sau mai târziu la cei mai noi viruși, în funcție de antivirus.

Dacă nu vrei să investeși bani într-un antivirus complet, gândește-te că măcar să alegi cel mai bun antivirus gratuit în 2015 din următoarea listă poți pentru a îți proteja tranzațiile online pe care le faci atunci când plătești facturile sau pentru a te proteja de hackeri atunci când accesezi e-mailul sau contul de Facebook.

Lista următoare nu este un top care să desemneze cel mai bun antivirus gratuit în 2015, ci este o selecție a celor mai bune softuri care să te protejeze de viruși și hackeri. Îl poți alege pe cel care ți se potrivește ție și calculatorului tău cel mai bine.

Cel mai bun antivirus gratuit în 2015: Avast 2015

Intră în lupta pentru cel mai bun antivirus gratuit în 2015 Avast pentru că l-au downloadat până acum peste 220 de milioane de oameni, semn că este apreciat de public. Versiunea gratuită a acestui antivirus îți oferă protecție inteligentă anti-malware și antivirus, scanează fișierele și te protejează împotriva furtului de date, securizând parolele.

Afla mai mult pe Playtech.ro.

AbonareDistribuie:48010Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here