Take Our Poll

Sondajul se desfășoară între 22.02 și 22.03.2014. Cel mai iubit liceu din România va beneficia de un amplu articol de prezentare care va fi publicat pe onlinereport.ro, pe 23.03, după închiderea sondajului.

Important: dacă liceul tău nu se regăsește în top, propune-l printr-un comentariu la acest articol sau printr-un mail la [email protected]

Abonații onlinereport.ro vor primi în fiecare zi, pe mail, situația la zi cu numărul de voturi

Citește și:  Gălățenii se mobilizează ca să câștige Topul celor mai iubite licee din România!

Distribuie:49200130

242 COMMENTS

 1. Nu știu de unde sunt luate anumite date, însă renumitul matematician Vrânceanu se numea de fapt Vrănceanu. Sper sa corectați numele C.N. “Gh. Vrănceanu”, Bacău.

 2. @ramona: Colegiul se află deja în sondaj. V-am fi recunoscatori daca, inainte de a face propuneri, ati citi cu atentie sondajul. Nu este o lectura atat de grea, pana la urma.

 3. @ramona: Colegiul se află deja în sondaj. V-am fi recunoscatori daca, inainte de a face propuneri, ati citi cu atentie sondajul. Nu este o lectura atat de grea, pana la urma.

 4. FALTICENI_Colegiul National Nicu Gane=rezultatele la nivel international vorbesc de la sine. Degeaba voteaza fiecare, depinde de rezultate, de gradul de promovare, de procentul de fosti elevi inserati social, angajati sau in facultati de valoare la ora actuala.

 5. @Marta NIMA: poate v-ar ajuta daca ati renunta la infatuare. Modestia este o virtute. Am adaugat Colegiul din Falticeni in sondaj. Acesta este topul celor mai iubite licee din Romania. Rezultatele la competitii internationale pot sa sporeasca “iubirea” pentru liceul respectiv, dar nu sunt criteriul definitoriu.

 6. @Marta NIMA: poate v-ar ajuta daca ati renunta la infatuare. Modestia este o virtute. Am adaugat Colegiul din Falticeni in sondaj. Acesta este topul celor mai iubite licee din Romania. Rezultatele la competitii internationale pot sa sporeasca “iubirea” pentru liceul respectiv, dar nu sunt criteriul definitoriu.

 7. @Grigoras Laura: Nu este adevarat. Cel mai iubit liceu este cel care are cei mai multi sustinatori din randul elevilor, parintilor, profesorilor si absolventilor. Iar liceul care este CEL MAI IUBIT, va castiga

 8. @Grigoras Laura: Nu este adevarat. Cel mai iubit liceu este cel care are cei mai multi sustinatori din randul elevilor, parintilor, profesorilor si absolventilor. Iar liceul care este CEL MAI IUBIT, va castiga

 9. De acord, dar daca liceul este unul cu putini elevi, de exemplu, 600 de elevi, si daca este plasat intr-un oras cu un numar mic de locuitori, nu va putea strange numarul de voturi primite de un liceu cu peste 1200 de elevi, dintr-un oras mai mare. Oricum, astept cu nerabdare sa aflu care este cel mai “populat” si popular liceu din Romania si, de asemenea, care este istoria lui.

 10. De acord, dar daca liceul este unul cu putini elevi, de exemplu, 600 de elevi, si daca este plasat intr-un oras cu un numar mic de locuitori, nu va putea strange numarul de voturi primite de un liceu cu peste 1200 de elevi, dintr-un oras mai mare. Oricum, astept cu nerabdare sa aflu care este cel mai “populat” si popular liceu din Romania si, de asemenea, care este istoria lui.

 11. @Grigoras Laura: un criteriu important este si cati elevi isi mai amintesc si mai iubesc liceul pe care l-au absolvit. Daca liceul are 600 de elevi, dar ultimele 10 generatii isi amintesc cu drag de locul unde au invatat, va avea 6.000 de voturi. Aici nu conteaza numarul elevilor care invata in institutia respectiva, ci “cantitatea de iubire” pentru liceul respectiv. A elevilor, dar si a celor care au amintiri dragi din acel loc. Va multumim pentru comentarii. Si noi asteptam cu interes rezultatul sondajului. Sa aflam care este cel mai iubit liceu din Romania.

 12. @Grigoras Laura: un criteriu important este si cati elevi isi mai amintesc si mai iubesc liceul pe care l-au absolvit. Daca liceul are 600 de elevi, dar ultimele 10 generatii isi amintesc cu drag de locul unde au invatat, va avea 6.000 de voturi. Aici nu conteaza numarul elevilor care invata in institutia respectiva, ci “cantitatea de iubire” pentru liceul respectiv. A elevilor, dar si a celor care au amintiri dragi din acel loc. Va multumim pentru comentarii. Si noi asteptam cu interes rezultatul sondajului. Sa aflam care este cel mai iubit liceu din Romania.

 13. Propun Liceul Voievodul Mircea din Târgovişte. Este un liceu foarte bun , în care fiecare actor al procesului de învăţământ iubeşte ceea ce face.

 14. Colegiul National Petru Rares -Piatra Neamt, cel mai renumit in oras Colegiul National Costache Negruzzi -Iasi, la fel cel mai renumit din Iasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here