Cele mai bune smartphone-uri din acest an au inceput batalia pentru cucerirea pietei.

In urma cu cateva saptamani a fost lansat telefonul Samsung Galaxy S5, insa urmeaza si alte noutati, precum noile telefoane mobile de top de la Apple, LG, Microsoft si Amazon, potrivit IT Pro Portal.

Smartphone-ul Amazon

Amazon lucreaza la realizarea unui smartphone. Daca in cazul altor dispozitive au aparut o multime de zvonuri, despre acesta exista putine informatii.

Unele surse au indicat faptul ca dispozitivul ar putea avea o interfata 3D UI creata special pentru a urmari pozitia capului utilizatorului. Mai mult, telefonul va dispune de noul sistem de operare Fire OS.

Pe de alta parte, este posibil ca Amazon sa scoata pe piata chiar doua telefoane mobile.

BlackBerry Q20

La Mobile World Congress din acest an, John Chen, CEO la BlackBerry, a anuntat ca modelul Q20, care va fi unul “retro”, destinat celor care suspina dupa o tastatura hardware cu trackpad, dotata cu butoane Send si End.

Ca si smartphone-ul BlackBerry 10, el va avea un touchscreen de 3,5 inchi si va rula cu noua versiune a sistemului de operare propriu, dar va fi compatibil si cu toate aplicatiile de la Android care, insa, pot fi descarcate din alte magazine decat cel oficial. Q20 va fi lansat in a doua jumatate a anului.

Blackphone

Blackphone-ul poate fi cumparat cu 629 de dolari. El este un smartphone care dispune de o versiune speciala a sistemului Android, conceputa pentru a proteja persoanele impotriva companiilor si guvernelor care incearca sa colecteze informatiile personale ale utilizatorilor.

El vine cu o multime de softuri private preinstalate, cum ar fi cele criptate de la Silent Circle privind efectuarea apelurilor, dar si cu Spideroak – un mediu de stocare online – si un Centru de Securitate realizat in interiorul sistemului de operare.

LG G3 / Google Nexus 6

La conferinta Google din 25 iunie se spera sa fie lansat un noua smartphone, care s-ar putea numi Nexus 6.

El se bazeaza pe aceeasi platforma ca si LG G3, care va fi prezentat in aceeasi perioada, iar zvonurile vorbesc despre existenta unui procesor Qualcomm Snapdragon 805, a unui ecran de 5,5 inchi cu o rezolutie de 2.560 x 1.440 de pixeli, dar si multe noutati tehnologice, regasite la LG G Pro 2, precum o camera video 4K cu stabilizarea optica a imaginii.

Sofware-ul modelului Nexus 6 va depinde de noua versiune de Android, despre care nu se stiu prea multe informatii.

HTC One (M8)

Noul HTC One va fi lansat saptamana viitoare. Ultimele zvonuri anunta ca telefonul va avea un ecran de 5,2 inchi, o camera foto cu doua lentile, un slot pentru cardul microSD, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 CPU, 2 GB pe RAM si o baterie de 2.900 mAh. Va rula cu sistemul Android 4.4 KitKat.

Samsung Galaxy S5

Noutatile pentru Samsung Galaxy S5: un procesor Qualcomm Snapdragon 801 mai rapid, de 2,5 GHz, un cititor de amprente, un monitor al ritmului cardiac si o camera foto super-rapida de 16 megapixeli. Va fi pus in vanzare incepand cu 11 aprilie.

Distribuie:1110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here