În urma incendiului de ieri am ajuns să ne întrebăm în ce cluburi mai suntem în siguranță? Care sunt cele mai periculoase cluburi din capitală, unde poți să mori ars de viu, ca în Colectiv?

Toate cluburile sunt obligate să aibă autorizatie PSI ca să poată funcționa, autorizație privind securitatea la incendiu. Tocmai ceea ce a lipsit in Club Colectiv și ar fi putut preveni catastrofa, atâta vreme cât ar fi fost respectate regulile pe care le prevede.

Reporterii onlinereport.ro au facut o investigație, mai exact au contactat patronii cluburilor din București din lista de mai jos pentru a afla dacă au autorizație PSI sau nu. Iată ce au aflat: 

Club A- Mihai Ionescu, administrator Club A, afirmă că acest club are autorizație PSI. „Da, am. Nu vă dau mai multe date. Acum o să înceapă să vină toți, să vină în controale”;

Fire Club- Are autorizatie PSI, după cum a declarat pentru onlinereport.ro directorul Cristian Negrea:

„Legea nu e făcută în așa fel încât să te poți autoriza pe categorii. Autorizația PSI costă 10.000 de euro atât pentru un hotel, cât și pentru un restaurant cu 20 de locuri. Sunt șocat, am prieteni care au fost azi noapte acolo. De unii știu, de unii nu știu nimic.”

Revenge- NU au autorizație PSI, patronul nu vrea să i se publice nici un fel de declarație.

Goblin- NU au autorizație PSI, patronul nu vrea să i se publice nici un fel de declarație.

Expirat- NU au autorizație PSI, patronul nu vrea să i se publice nici un fel de declarație.

B 52- NU au autorizație PSI, patronul nu vrea să i se publice nici un fel de declarație.

Fabrica- NU au autorizație PSI, patronul nu vrea să i se publice nici un fel de declarație.

Player- Da, așa ni s-a spus într-un dialog crispat cu managerul: „Niciun club nu poate funcționa fără această autorizație. Sunt aici de puține luni, nu știu cum poți lucra fără autorizație”(nu a vrut să ne dea numele).

Beraria H-NU au autorizație PSI, patronul nu vrea să i se publice nici un fel de declarație.

Vom continua investigațiile.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here