Un profesor chinez ne invata cum putem opri un accident vascular cerebral cu un ac, in asa fel incat sa tinem acea persoana in viata pana la venirea unei ambulante. Esre un mod neconventional, dar extrem de eficient, pe care ar trebui sa il stie toata lumea.

 

Este extrem de important ca atunci cand iti dai seama ca o persoana are un accident vascular cerebral sa nu o misti, pentru ca miscarea duce la ruperea capilarelor. Ia un ac si respecta in tocmai pasii de mai jos:

Sterilizeaza acul cu o bricheta si intepati toate degetele de la maini, la cativa centimetri de unghie. Nu te teme sa intepi, trebuie ca sangele sa poata curge. Daca nu curge sange incearca sa strangi de deget putin. Cand toate cele 10 degete sangereaza, asteptati cateva minute- veti vedea ca victima va reveni la viata.

Fii atenta si la gura victimei, daca este stramba incearca sa ii masezi lobul urechii in asa fel incat sangele sa ajunga acolo, noteaza stil-naturist.com. Trebuie ca urechile sa devina mai rosii. Inteapa cu acul lobul fiecarei urechi pana cad cateva picaturi de sange, iar victima isi va reveni in cateva minute.

Metoda implica varsarea sangelui si face parte din medicina traditionala chineza. Ai nevoie de putina tarie ca sa o faci, dar avand in vedere ca salvezi viata unui om cu siguranta vei putea face asta.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here