Natura a fost darnica cu braziliencele. Frumusete naturala, piele matasoasa, corp sculptat si o podoaba capilara uimitoare, pe toate le gasesti la brazilience. Braziliencele isi intretin calitatile. Ele folosesc tehnici si ingrediente exceptionale, departe de chirurgia estetica si produsele de machiaj folosite in exces. Care sunt secretele frumusetii braziliencelor.

1. Pielea matasoasa

 

Aurita de soare, pielea braziliencelor este matasoasa. Produsul care asigura acest lucru este uleiul trifazic. Uleiul trifazic este o asociere de trei uleiuri extrase din ulei de palmier, de densitati diferite. Aceste uleiuri se agita si se aplica la dus, pe pielea umeda, care apoi se clateste. Pe piele ramane un usor voal hidratant, cu un parfum exotic, ce dureaza toata ziua.

 

2. Par stralucitor

 Cele mai multe brazilience au parul buclat, cu mult volum. Pentru ca le palce sa aiba parul lung, ele ii acorda multa atentie, cuvantul de ordine fiind hidratarea. Braziliencele isi hidrateaza parul intens si regulat cu unt de karite sau ulei de jojoba aplicat inainte de spalare. Braziliencele au si propria metoda de a indrepta parul, care va fi disciplinat timp de 4-6 luni, fara a fi nevoie sa foloseasca placa dupa fiecare spalare.

 

3. Produsele de baie

 

Baia si dusul nu sunt simple operatiuni de igiena, ci adevarate ritualuri. Baia este un cult legat de religiile afro-braziliene, aflat la originea starii de bine. Pentru indieni, “bahno” cu plante aromatice era considerata o modalitate de a curata sufletul si de indeparta “undele rele”. In zilele noastre, braziliencele folosesc aromele in baie in functie de stare si folosesc produse specifice fiecarei operatiuni de ingrijire a pielii.

 

4. Dintii albi

 

O alta obsesie a braziliencelor este igiena dintilor. Ca sa aiba dintii albi, braziliencele si-i maseaza timp de cateva minute cu o bucata de carbune invelit intr-o panza fina sau o bucata de bumbac. Tehnica poate parea ciudata, dar este eficienta.

 

 

Distribuie:29000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here