Celebrul scandal sexual în care a fost implicat Paul Păcarurau, fostul ministru al muncii, s-a dovedit a fi o bombă cu efect întârziat! Părăsit de nevastă, fostul demnitar nu şi-a mai găsit de muncă şi a ajuns să trăiască din banii fiului său.

 O înregistrare video, absolut incendiară, a provocat un imens scandal în clasa politică, în urmă cu cinci ani. Protagonistul, nimeni altul decât ministrul muncii de la acea vreme, Paul Păcuraru.

În spaţiul public au fost distribuite imagini cu el în timp ce se masturba în faţa unui calculator, iar acest lucru nu l-a costat doar funcţia, ci şi o căsnicie de peste 20 de ani.

Mariana Păcuraru, soţia fostului demnitar, nu a stat foarte mult pe gânduri şi a înaintat divorţ, mai ales că cei doi copii pe care îi aveau împreună erau majori.

Trăieşte din banii fiului său

Părăsit şi rămas fără o sursă de venit, fostul ministru a găsit ajutor la unul dintre fiii lui, Mihnea Păcuraru, care i-a propus o ofertă de muncă.

Mai exact, să lucreze taman pentru firma care în 2008 i-a adus numai belele şi din cauza căreia a fost judecat, iar apoi achitat, respectiv Intratest SRL.

Păcuraru, care era ministru în acea perioadă, a fost anchetat pentru că ar fi încercat să-i obţină fiului său mai multe contracte cu statul.

Mihnea Păcuraru a schimbat obiectul activităţii firmei, iar acum Intratest SRL are ca activitate formarea profesională, domeniu în care se presupune că Paul Păcuraru e calificat, care însă, în prezent, nu mai prinde nici un contract cu Ministerul Muncii.

 

AbonareDistribuie:0110Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here