Pentru cei mai mulți bărbați alegerea unui cadou pentru iubita lor cu ocazia unei viitoare zile onomastice, sărbătoare, sau eveniment special, reprezintă un moment de panică.  Dacă nu ai nici o idee de ce cadou să-i cumperi ar fi bine să începi cu aceastălistă de cadouri pe care ar trebui să le eviți.

Uite câteva sugestii pentru a le păstra în minte atunci când ești în magazin în cautarea cadoului potrivit:

1. Evită produsele pentru gătit, curățenie sau treburi casnice.

Chiar dacă are nevoie de un prăjitor de pâine nou, aspirator sau fier de călcat, este bine să nu te orientezi după acest gen de produse. Oferind acest tip de cadouri, ai putea lăsa impresia că o privești  mai mult într-un fel domestic  și ai transmite mai puțin sentimentul de dragoste după care ea tânjește.

2. Ocolește micile tarabe din magazine.

Tarabele din magazine oferă de obicei produse pe care comerciantul vrea să le vândă repede. Produsele de pe aceste tarabe sunt de obicei ieftine și sunt destinate cumpărătorilor de impuls care dispun de un buget redus. Bijuteriile strălucitoare preambalate nu sunt considerate doar un simplu cadou, ele transmit și mesajul că ai ales primul lucru care ți-a sărit în ochi. Cele mai multe femei au un al șaselea simț cu privire la aceste lucruri și știu când ai ales în grabă doar de dragul de a-i oferi un cadou.

Citește continuarea articolului PE BLOG.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here