Astrologii sunt de parere ca zodiile influenteaza viata sexuala a fiecarui om in parte si au alcatuit o lista de pozitii sexuale specifice fiecarei zodii. Iata, asadar, care sunt pozitiile sexuale cu care iti poti impresiona partenerul, in functie de zodie.

Berbec

Ce pozitie poate fi mai indicata pentru un Berbec, decat “berbecul”? Pozitia este foarte asemanatoare celei pe la spate, insa femeia isi sprijina trunchiul pe mai multe perne mari. Ar fi excelent daca perna de deasupra ar fi din satin, astfel incat sa sporeasca senzatiile. Nu ar fi recomandat sa fie toate din satin, intrucat ar aluneca si n-ar mai sustine miscarea din timpul sexului.

 Taur

Pentru Tauri este recomandata pozitia “taurul excitat”. Din pozitia clasica a misionarului, femeia ridica picioarele spre umerii partenerului, astfel incat penetrarea sa fie adanca. In plus, fiind o pozitie fata in fata, sporeste intimitatea dintre parteneri.

 Gemeni

Gemenii nu simt nevoie de intimitate pentru fiecare partida sexuala, astfel incat pozitia pe la spate este perfecta pentru ei. Puteti incerca si varianta culcat, iar femeia sa-si stranga picioarele pentru un orgasm pe cinste.

 Rac

Pentru Raci, cea mai excitanta pozitie este femeia alungita pe masa. Atentie ca masa sa nu fie prea inalta, nici prea joasa, iar partida de sex sa fie un fiasco din pricina crampelor la picioare ale barbatului.

 Leu

Pozitia “Bluetooth”, relativ recenta ca nume, este veche de cand lumea. Barbatul sta asezat pe un scaun, iar femeia il calareste, avand picioarele sprijite pe podea. Este o pozitie excelenta pentru atingerea punctului G (daca femeia se sprijina pe varfurile degetelor de la picioare in timpul miscarilor) dar si pentru stimularea clitoridiana.

Fecioara

Pentru Fecioare pozitia “roaba” este extrem de excitanta. Este insa, si putin mai dificila. Din pozitia pe la spate, barbatul ridica picioarele femeii care ramane sprijinita cu antebratele pe podea. Ea isi poate tine picioarele stranse in jurul coapselor barbatului pentru o mai buna stabilitate. Cititi mai mult pe problemesex.ro.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here