Turkish Airlines, compania aeriană naţionala a Turciei, şi-a concediat una dintre angajate, stewardesa Zuhal Sengul, după ce conducerea a aflat că angajata este şi model. Şefii companiei au admis că decizia de a o da pe tânără afară vine şi ca urmare a presiunii indirecte exercitate de regimul islamo-conservator devenit tot mai popular în Turcia, scrie Adevarul.
Stewardesa Zuhal Sengul, 31 de ani, originară din Istanbul, a fost concediată după ce şefii Turkish Airlines au văzut un pictorial provocator pe care îl făcuse pentru o revistă italiană. La scurt timp a apărut pe YouTube şi o înregistrare de la realizarea pictorialului publicat în revista cu pricina, notează mirror.co.uk., în care Zuhal poate fi admirată într-un costum de baie extrem de sexy, care îi pune în valoare formele.

În acelaşi timp, nu mai departe de începutul acestei săptămâni preşedintele Turciei, Recep Erdogan, a provocat indignare în presa internaţională după ce a declarat că nu admite egalitatea de drepturi între femei şi bărbaţi, pe motiv că este împotriva legilor naturii.

 

Liderul conservator este convins că urmaşele Evei nu trebuie să fie angajate pe aceleaşi funcţii ca soţii lor, pentru că prioritatea femeilor ar trebui să fie aducerea copiilor pe lume.

Mai multe pe Adevarul

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here