Ce-ar fi ca timp de o lună de zile să spui stop sexului cu iubitul? Ce s-ar putea întâmpla? Sexul zilnic nu este reţeta fericirii în cuplu, decât dacă îl alternaţi…
… cu o perioadă de abstinenţă. Uneori pauzele de sex aduc beneficii relaţiei, mai ceva ca sexul făcut în mod frecvent.

O lună de abstinenţă în cuplu, de exemplu, îţi va colora viaţa sexuală cum nici nu îţi imaginezi. Iată când sunt benefice pauzele de sex în cuplu:

Când vreţi să vă surprindeţi plăcut: orice surpriză sexuală va avea efectul scontat dacă o dozezi cu un strop de anticipare. Îi poţi propune iubitului tău o escapada sexuală peste două săptămâni sau îl poţi provoca să nu mai faceţi sex până în noaptea nunţii… dacă aţi stabilit data.

Când vreţi spontaneitate şi dorinţă maximă: Dacă şi tu şi el ştiţi că partidele voastre de sex se petrec de două sau trei ori pe săptămână, sigur spontaneitatea iese din peisaj. Îi poţi propune iubitului tău să luaţi o pauză de la sex. Prin interdicţie nu faci decât să intensifici dorinţa sexuală, iar dacă încalci termenul până la care nu aveţi voie să faceţi sex, spontaneitatea reintră în peisaj!

Când vreţi sex pasional: dacă reuşiţi să faceţi faţă tentaţiei şi atingeţi termenul limită sigur regăsirea va fi una furtunoasă, mai ales dacă îl surprinzi cu o lenjerie provocatoare sau cu un truc sexy.

Când vreţi să retrăiţi emoţiile de la început: după o lună de abstinenţă, să fii goală în pat cu iubitul tău sigur te va face să simţi fiori. Atingerea lui va trezi în tine senzaţii de mult uitate şi emoţii demne de o adolescentă.

Când niciunul dintre voi nu mai atinge cu uşurinţă orgasmul: excesele sexuale pot fi culminate cu o oarecare plictiseală. Dacă v-aţi desfătat cu partide lungi de sex şi constataţi că interesul sexual a scăzut drastic, e cazul să ţineţi o cură. După o perioadă de stat pe tuşă sigur vă veţi recăpăta apetitul, astfel încât să vă bucuraţi din nou de orgasme intense.

Abonare
Distribuie:0010

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here