Ce spune culoarea ojei despre personalitatea femeii

Home > Ce spune culoarea ojei despre personalitatea femeii

Femeile isi aleg, adesea, coloarea ojei pentru unghii in functie de preferintele lor cromatice si in functie de tinuta purtata, dar fiecare alegere arata, de fapt, trasaturi ale personalitatii lor.

Neon = cutezanta

Femeile care au o predilectie pentru culorile tari, neon, sunt firi indraznete care adora sa iasa in evidenta. De altfel, culorile neon, indiferent ca este vorba de albastru-neon, verde-neon, galben-neon, au ca principala trasatura luminozitatea puternica prin care ies in evidenta. Tocmai aceasta trasatura se regaseste si in personalitatea femeilor care prefera astfel de culori, ele fiind indraznete, dornice de atentie, energice si avide dupa distractie.

Blue sau albastrul cerului = calm

Culoarea albastru deschis – bleu – inseamna seninatate si calm, trasaturi care se regasesc si in personalitatea femeii care prefera aceasta culoare si la manichiura, si in vestimentatie. O femeie atrasa de aceasta nuanta este mereu in cautarea linistii sufletesti, fericirea fiind posibila pentru ea doar daca are impacare sufleteasca.

Rosu = pasiune

Rosul a fost vesnic asociat cu focul pasiunii, fiind adesea preferat de femeile energice si vulcanice. Chiar si in combinatii vestimentare clasice, oja rosie de pe unghii indica o femeie care adora sa iubeasca si mai ales sa se lase iubita.

Verde = dinamism

Oja verde inseamna prospetime si dinamism, fiind preferata de femeile nonconformiste care iubesc aventura si noutatea in viata lor. Ele sunt firi intuitive, care adora sa exploreze necunoscutul si care vor sa traiasca in armonie cu mediul inconjurator.

Piersica = traieste clipa!

Culoarea pastel a piersicii este asociata cu placerea momentului. De altfel, femeile care preferea aceasta culoare de oja sunt cele care se bucura de cele mai simple momente ale zilei, precum savuratul cafelei de dimineata sau sorbitul paharului de vin de seara.

Violet = incredere in sine

Violetul arata incredere in sine si putere. Femeile care opteaza pentru aceasta culoare de oja pentru manichiura sunt firi determinate care atunci cand isi seteaza un tel depun tot efortul pentru a-l obtine.

Nud = naturalete

Culoare nud pentru unghii indica o fire care adora naturaletea, care se iubeste pe sine, asa cum este, in pofida oricaror cerinte ale societatii contemporane. Astfel sunt femeile care prefera oja nud!

Modele pe unghii = creativitate

Chiar daca nu si le fac ele singure, femeile care prefera unghiile cu modele sunt firi creative, care adora noutatea si nonconformismul, care vor sa-si puna in evidenta propria personalitate prin noi moduri de exprimare, inclusiv in ceea ce prefera manichiura.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here