Majoritatea femeilor cred ca sunt grozave in pat. Probabil pentru ca barbatii nu se plang legat de performantele lor sexuale. Unele chiar sunt foarte bune in pat.

 1. Nu vorbeste

Comunicarea este foarte importanta pentru a avea o relatie intima buna, multe femei nu se concentreaza pe sexualitatea lor si presupun ca barbatii vor veni cu tot ce trebuie sa stie. Unele femei nu-si arata emotiile si cad victime crezand ca barbatul in mod automat trebuie sa stie ce se intampla cu ele.

Barbatii nu au de unde sa stie ce simti sau gandesti tu, decat daca le spui. Sunt barbati, nu ghicitori in globul fermecat.

2. Nu arata nici un fel de entuziasm

O femeie matura sexual isi va arata interesul pentru barbat. Nu trebuie sa darame peretii (desi poate incerca:)), dar trebuie sa fie interesata in sex si trebuie sa fie dispusa sa incerce noi lucruri cateodata.

Dragele mele, eu vorbesc in primul rand de placerile voastre care se intampla sa fie si ale lui. Asa ca…nu mai fiti timide in pat. Este posibil sa va descoperiti si sa va placa ce descoperiti.

3. Te lasa pe tine sa faci totul

Barbatilor nu le place sa faca dragoste cu … un corp. O femeie care sta intinsa, nu face zgomot si il lasa pe barbat sa faca ce vrea el sau trebuie in pat.

Cu alte cuvinte, amorteala asta il face sa-si piarda interesul. Ii arata ca interesul lui este mai mare decat al tau si e posibil sa si-l piarda si el fata de tine.

4. Lipsa de igiena

Majoritatea femeilor au foarte multa grija de ele, dar sunt si unele carora nu prea le pasa ce duc cu ele in dormitor. Depilata, respiratie proaspata, curatenie exemplara peste tot, fara mirosuri dubioase.

Fiti feminine, curate, intime si seducatoare. Nici noua nu ne plac barbatii parosi si mirosind urat. Asa ca….ei de ce trebuie sa ne suporte mirosurile?

5. Se preface ca ii este rau

Femeile sunt foarte  bune sa se prefaca bolnave sau ca nu se simt bine doar pentru a evita  sexul cu barbatul.

Dragele mele, singurele aruncati barbatul in bratele altei femei. Daca chiar nu va place sexul sau chiar sunt probleme de sanatate este bine sa le discutati. Nu-i taiati barbatului dreptul la o viata sanatoasa si armonioasa doar din motive pur egoiste.

Poate chiar nu va simtiti bine. Vorbiti cu el nu-l respingeti. Incercati sa lamuriti problema delicata din dormitor.

6. Nu este dispusa sa invete sau sa experimenteze

Aceste femeie nu sunt deschise la noi senzatii si nu sunt suficient de creative in dormitor. Nu par a fi foarte aventuroase si singura pozitie acceptata este cea a misionarului. De acord cu barbatii: cam plictisitor…

7. Nu are incredere in sine

Femeile trebuie sa inteleaga ca barbatii rareori in timpul sexului se uita la micile noastre defecte (urme, putina burtica). Inteleg, sunt femeie si suntem putin cam obsedate de chestiile astea. La un moment dat un tip mi-a povestit de o relatie cu o tipa foarte inalta. Lui ii placea la nebunie de ea, ea in schimb era obsedata de inaltimea ei, de felul in care arata. Nu l-a crezut niciodata pe el, ca el chiar o place pe ea in ciuda “defectelor imaginare” pe care ea le credea despre ea.

E adevarat ca de multe ori nu credem ce spun barbatii si ne gandim doar ca vor sa ne duca in pat. Ok. Asa este. Barbatul vrea sex. Dar si femeia cauta sex. Bun. Daca esti in pat cu el, nu te mai gandi la burta (sau gandeste-te dupa sex cum sa faci niste exercitii sa scapi de ea daca esti atat de stresata:) Nu te mai concentra pe felul in care arati in timpul sexului altfel iti vei refuza in primul rand tie placere unui sex care sa te zguduie, iar el mai devreme sau mai tarziu va pleca.

8. Vorbeste prea mult

Ok. Noua femeilor ne place sa vorbim mult. Nu este nici un mister. Dar cand suntem in pat, nu este o idee prea buna. Nu vorbiti cand faceti dragoste despre copii, cumparaturi sau ce ai facut in timpul zilei.

Sfat: gemeti, radeti, alintati-va, soptiti, vorbiti dulce sau murdar (dupa caz).

9. Se opreste sa faca ce-ti place

Ea incepe sa te introduca pe tine in lumea orgasmului, totul pare perfect pentru amandoi…si la un moment dat se opreste si se duce la baie. Nu-i bine, trebuie sa intelegeti ca se distruge totul. Starea de excitatie a barbatui dispare.

10. Niciodata nu este ea prima care initiaza primul pas pentru a face dragoste

Exista un vechi stereotip si anume: barbatul intiaza, femeia il urmeaza. Multor femei le place sa fie dominate si-l lasa pe barbat sa faca totul, ele stand doar intinse.

Schimbare de planuri! Preaia comanda,   initiaza o noapte de amor, fi cee care va sta deasupra, fi cea care va seduce barbatul. Garantat o sa va placa. Lor dar mai ales voua.

Abonare
Related Tags:Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here