CFR face reduceri la bilete în weekend. Vezi aici care sunt rutele

Home > CFR face reduceri la bilete în weekend. Vezi aici care sunt rutele

Pasagerii pot călători cu trenul în weekend, la aproximativ jumătate de preţ, în cazul călătoriilor efectuate la munte, între Sinaia şi Braşov, cu trenurile InterRegio de pe Valea Prahovei.

“De exemplu, în oricare din zilele de final de săptămână (vineri, sâmbătă sau duminică), între Buşteni şi Azuga preţul unui bilet este 3,55 lei, faţă de tariful întreg de 8 lei. Între Buşteni şi Predeal, preţul este 3,85 lei, faţă de 8,5 lei. Aceste reduceri nu se cumulează cu alte discount-uri, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online. Tariful de rezervare a locului (4 lei), în cadrul acestei oferte, este opţional. La cumpărarea online, tariful de rezervare se achită însă automat”, se arată în comunicatul citat.

În funcţie de data când sunt cumpărate biletele de tren, CFR Călători oferă reduceri de preţ importante, cuprinse între 10% şi 25%.

“Biletele pot fi achiziţionate: online, de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay, prin rezervare telefonică, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)”, se mai spune în comunicat.

Sursa: obiectiv.info

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here