Checuri cu cocaină, în Carrefour

Home > Checuri cu cocaină, în Carrefour

Checurile comercializate sub marca grupului Carrefour din Argentina au pe etichetă și ingredientul  ”cocaină: 12 grame”.  Această remarcă a declanşat o avalanşă de reacţii ironice pe reţelele de socializare, relatează AFP.

Grupul francez care numără peste 500 de magazine a declarat că s-a interesat asupra problemei. Se pare că totul a fost o “glumă de prost gust” din partea unui angajat al unui furnizor al lanţului.

“De la Carrefour Argentina vrem să liniştim clienţii noştri, asigurându-i că nu există niciun ingredient ciudat în checurile Carrefour”, scrie într-un comunicat compania de mare distribuţie, care a retras imediat din magazine produsele cu o astfel de etichetă.

“Pablo Escobar, din cer, probabil se gândeşte: oare de ce nu m-am gândit înainte”, ironizează pe Facebook Gustavo Ramirez.
Pe platoul postului de ştiri C5N, prezentatorul a consacrat un sfert de oră informaţiei, prezentând checurile camerelor de luat vederi.

“Am văzut checuri cu marijuana, dar nu şi cu cocaină”, a declarat el. “Pentru Carrefour, cocaina este legalizată”, afirmă Liliana pe Twitter.

“Dacă ai cumpărat un chec pe care scrie 12 grame de cocaină şi aceasta nu există, Carrefour ar trebui să te despăgubească pentru vânzare frauduloasă”, scrie la rândul său Daniel Litovsky pe aceeaşi reţea de socializare.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here