Atunci cand vine vorba de sex, cei mai multi oameni sunt perfect multumiti cu pozitia misionarului sau cu alte pozitii de sex clasice, cum ar fi doggy style sau cu femeia deasupra. Eventual, din cand in cand, incearca o escapada erotica in masina sau in dus, poate pe masa din bucatarie si, cu ceva efort, pe un perete, scrie kudika.ro.

Asa cum vedeti, retete clasice, bine stiute de toata lumea. Tocmai de aceea, astazi va propunem cateva pozitii de sex speciale, inspirate pe de-o parte de Kama Sutra, pe de cealalta parte, detalitate de cercetatori si sexologi, in urma unor studii elaborate in domeniu.

1. Pozitie de sex Scoica

In cel mai rau caz, numele acestei pozitii poate suna ca un preperat haute cuisine insa nu are nicio legatura cu bucataria, cu exceptia cazului in care doriti sa o puneti in practica in aceasta incapere. Sexul in aceasta pozitie presupune ca femeia sa stea intinsa pe spate si sa isi ridice picioarele pana cand le va aduce de-o parte si de cealalta a capului.

Din aceasta pozitie, vulva si clitorisul sunt perfect expuse. Pentru ca este o pozitie care necesita atentie si lubrifiere abundenta, inainte de penetrare, barbatul ii poate oferi parteneri sale sex oral. Tot ce ii mai ramane acestuia de facut este sa o penetreze cu grija si sa isi sustina greutatea in maini.

2. Pozitie de sex cu femeia deasupra

Asa cum spuneam, aceasta pozitie sexuala este una dintre preferatele cuplurilor insa poate fi reinventata intr-o mie de feluri, inf unctie de preferinte, rezistenta si flexibilitate. Totusi, pentru o stimulare ideala a punctului G si a clitorisului, este recomandat ca barbatul sa stea in genunchi, cu greutatea sprijinita pe fluierele picioarelor.

Femeia se va aseza deasupra partenerului, insa cu spatele la acesta. Pentru a se misca mai usor, ea isi poate intinde corpul in fata si se poate sprijini in maini. Din aceasa pozitie, asa cum spuneam, sunt stimulate nu doar punctul G, ci si clitorisul, sanii parteneri si alte puncte erogene datorita accesului facil al partenerului la toate aceste zone.

3. Pozitie de sex Triunghiul

O astfel de pozitie este ideala pentru femeile carora le place sa isi lase partenerii sa preia complet controlul actului sexual. In general, este recomandata o suprafata dura, cum ar fi podeaua. Femeia trebuie sa se intinda pe spate, apoi sa isi ridice picioarele, ca si cum ar face lumanare.

Mainile ei se sprijina pe bazin apoi, din pozitie verticala, cu genunchii drepti, ea isi va cobori picioarele catre cap, pana cand varfurile ating podeaua, insa nu este necesar. Pentru mai mult confort, isi poate pune sub spate o perna sau doua.

De abia acum vine partea interesanta. Partenerul isi va desface picioarele, pe cae le va aseza pe de-o parte si cealalta a parteneri, apoi isi va inclina penisul pentru a-si penetra partenera de sus in jos. Din aceasta pozitie, el este cel care controleaza ritmul si intensitatea miscarilor.

4. Pozitie de sex Vulturul

Pentru cei carora le place sa se joace cu esarfele si sa isi imobilizeze partenerele, aceasta este o pozitie ideala. Mare atentie, insa, pentru ca presupune un grad destul de ridicat de flexibilitate din partea partenerei.

Femeia trebuie sa stea intinsa pe spate si, ca in cazurile de mai sus, sa isi ridice picioarele catre cap. De data aceasta, picioarele trebuie departate unul fata de celalalt iar incheieturile mainilor pot fi legate de glezne. Din aceasta pozitie, barbatul este complet in controlul actului sexual.

5. Pozitie de sex 69 in picioare

De fapt, daca ne incurcam in detalii tehnice, aceasta pozitie ar fi 69-1, pentru ca doar femeia este cea care munceste. Partenerul ei trebuie sa incerce doar sa ramana constient. Potrivit GlamErotica101.com, senzatiile sexului oral sunt mult mai intense datorita acestei pozitii insa noi o recomandam doar oamenilor cu conditie fizica excelenta si un echilibru pe masura.

Practic, barbatul trebuie sa stea in cap si sa isi sprijine toata greutatea in maini. Ca sa ii fie mai usor, isi poate lipi spatele de un perete. Femeia se va aseza in genunchi in fata lui si poate incepe sexul oral. Ca sa isi ajute partenerul, ea isi poate pune mainile pe bazinului lui pentru un sprijin aditional.

In teorie, datorita fluxului de sange in cap din aceasta pozitie, senzatiile partenerului sunt amplificate si un orgasm obtinut astfel nu s-ar compara cu nicio alta experienta.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here