Take Our Poll

Sondajul se va închide în data de 1 februarie 2014

Abonare
Distribuie:00180

23 COMMENTS

 1. Am avut si noi un presedinte bun pe care nu am stiut sa-l apreciem : MRU . pOATE DUPA GHINIOANELE CU ILICI SI PONTA , vom avea si un pic de noroc cu MRU !

 2. Cite prostii puteti debita romanilor , care ati vazut in golanul de Oprescu un bun presedinte ! Cu ce s-a remarcat el,decit cun jargon de cartier,cu minciuni gogonate,cu afaceri dubioase,bla,bla,bla .! Va pot pune cite blablauri vreti ca totate il identifica pe Oprescu ! Halal alegere! Probbil voi suntei si cei cre ati adus USLul la putere !

 3. @DREPT LA REPLICA: Stimate domn, acest sondaj nu este platit de nimeni. La vot exista un filtru dublu, pe IP-uri si pe cookies, deci nu este permis votul multiplu, nici macar cu schimbarea IP-ului. Va invitam sa va votati favoritul in sondaj si sa nu faceti acuzatii gratuite. O zi buna.

 4. @DREPT LA REPLICA: Stimate domn, acest sondaj nu este platit de nimeni. La vot exista un filtru dublu, pe IP-uri si pe cookies, deci nu este permis votul multiplu, nici macar cu schimbarea IP-ului. Va invitam sa va votati favoritul in sondaj si sa nu faceti acuzatii gratuite. O zi buna.

 5. POPOR ROMÂN! DUPĂ CUM OBSERV,UITAȚI REPEDE SUFERINȚELE REGIMULUI BĂSESCU,GENOCIDUL LA CARE NE-A SUPUS BOC PRIN APLICAREA MĂSURILOR DE AUSTERITATE,ÎMPRUMUTURILE DE LA F.M.I. CARE NU AU DUS DECÂT LA ÎMBOGĂȚIREA FOȘTILOR GUVERNANȚI……DORIȚI CA SUFERINȚELE NOASTRE SĂ CONTINUE?…DORIȚI CA NUMELE DE ROMÂNIA SĂ FIE ȘTERS PRIN CEDAREA ȘI VÂNZAREA GLIEI STRĂBUNE MAGHIARILOR SAU ALTOR DUȘMANI AI NOȘTRI!? conștientizați,gândiți,apoi votați.

 6. Inca nu sa nascut acela pentru a putea aduce Romania pe drumul cel bun. In oricare parte te-ai uita nu vedem dechit hotzi pusi pe capatuiala si mai deloc interes national…..

 7. Se vede o schimbare în Bucureşti. Sincer, chiar m-aş Bucura dacă Oprescu s-ar hotărî şi ar candida şi la presedinţie.

 8. Bucurestiul e un nucleu de civilizaţie care se transformă tot mai mult în ultimul timp. Faptul ca am ajuns sa organizam finala UEFA aici e fara indoiala un succes pentru Oprescu, caruia si ca presedinte i-ar sta bine. Ca prea e Bucurestiul un mic Paris in jurul unui mare sat.

 9. Sorin Oprescu va fi un preşedinte bun. La câte meciuri a avut cu cosiliul portocaliu, nu mai poate să invonce noţiunea de „coabitare”, cum fac ăştia. Altfel, dacă in Bucureşti s-a putut organiza Finala UEFA, poate în câţiva ani ne vom putea mândri şi cu jocurile olimpice.

 10. viitorul presedinte ar trebui sa fie un decretzel care in cei 24 de ani post decembristi a invatat si evoluat odata cu societatea romaneasca…avem un singur candidat: MRU… victor ponta nu face fata nicimacar functiei si indatoririlor de premier. S-a ascuns el de o americanca subsecretar de stat… va dati seama ce ar face ca presedinte la o intalnire la nivel inalt cu alti presedinti?Bine ca nu se organizeaza vreun summit NATO zilele astea in Bucuresti ca s-ar ascunde prin birouri prin Casa Poporului daca ar fi intrebat despre stat de drept.

 11. Popor mergi și votează, Pentru că ai un partid credincios ție – Partidul Poporului pentru că ai un candidat de toată încrederea – Prof. ec. Constantin Cojocaru Și pentru că el lucrează bună starea și fericirea ta în mod profesional, după Constituția Cetățenilor și nu după Constituția Baronilor! FRAŢI ROMÂNI, Veniţi să ne unim, să constituim ALIANŢA POPORULUI Veniţi să scoatem ţara din sărăcie şi umilinţă În România, cât şi în alte state ale lumii, grupuri minoritare s-au organizat în reţele politico-financiare, de tip mafiot, care controlează capitalurile, precum şi instituţiile statelor şi pe cele mediatice, pe care le folosesc pentru a-i înşela şi jefui pe cei mulţi. Comitetul de Iniţiativă a creat Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor, ca asociaţie liberă a tuturor românilor care vor să pună umărul la adoptarea unei Constituţii a României prin care să ne luăm ţara înapoi, să construim un stat al nostru, al românilor, un stat cu ajutorul căruia să-i aducem în faţa justiţiei pe cei care se fac vinovaţi de subminarea economiei naţionale şi a statului român, să ne luăm înapoi fabricile, uzinele, băncile, pădurile, pământurile, de care am fost deposedaţi, un stat cu ajutorul căruia să recreem cele 4 milioane locuri de muncă, distruse de uzurpatori, un stat care să ne apere drepturile şi libertăţile noastre, nu privilegiile lor, să ne apere integritatea teritoriului naţional, un stat care să ne redea demnitatea şi mândria de a fi români. Atunci când îți arde casa, degeaba îi denunți pe incendiatori, dacă nu arunci măcar o găleată cu apă peste foc. Pentru că degeaba l-ai prins pe incendiator după ce casa a fost făcută scrum. Vă invit să ne unim forţele pentru a opri procesul de distrugere a României, pentru a ne reaşeza ţara pe drumul progresului şi civilizaţiei. Distrugerea ţării se vede, la orice pas, în toate domeniile, şi nu mai poate fi oprită decât dacă noi, poporul român, punem piciorul în prag şi ne ridicăm la luptă împotriva celor care ne-au furat statul, ne-au furat capitalul şi resursele naturale, ne-au distrus locurile de muncă şi ne-au transformat într-o masă de sclavi, în interiorul ţării şi în afara ei. Nimeni, în afară de noi, nu ne poate scoate din ruină.

 12. Popor mergi și votează, Pentru că ai un partid credincios ție – Partidul Poporului pentru că ai un candidat de toată încrederea – Prof. ec. Constantin Cojocaru Și pentru că el lucrează bună starea și fericirea ta în mod profesional, după Constituția Cetățenilor și nu după Constituția Baronilor! FRAŢI ROMÂNI, Veniţi să ne unim, să constituim ALIANŢA POPORULUI Veniţi să scoatem ţara din sărăcie şi umilinţă În România, cât şi în alte state ale lumii, grupuri minoritare s-au organizat în reţele politico-financiare, de tip mafiot, care controlează capitalurile, precum şi instituţiile statelor şi pe cele mediatice, pe care le folosesc pentru a-i înşela şi jefui pe cei mulţi. Comitetul de Iniţiativă a creat Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor, ca asociaţie liberă a tuturor românilor care vor să pună umărul la adoptarea unei Constituţii a României prin care să ne luăm ţara înapoi, să construim un stat al nostru, al românilor, un stat cu ajutorul căruia să-i aducem în faţa justiţiei pe cei care se fac vinovaţi de subminarea economiei naţionale şi a statului român, să ne luăm înapoi fabricile, uzinele, băncile, pădurile, pământurile, de care am fost deposedaţi, un stat cu ajutorul căruia să recreem cele 4 milioane locuri de muncă, distruse de uzurpatori, un stat care să ne apere drepturile şi libertăţile noastre, nu privilegiile lor, să ne apere integritatea teritoriului naţional, un stat care să ne redea demnitatea şi mândria de a fi români. Atunci când îți arde casa, degeaba îi denunți pe incendiatori, dacă nu arunci măcar o găleată cu apă peste foc. Pentru că degeaba l-ai prins pe incendiator după ce casa a fost făcută scrum. Vă invit să ne unim forţele pentru a opri procesul de distrugere a României, pentru a ne reaşeza ţara pe drumul progresului şi civilizaţiei. Distrugerea ţării se vede, la orice pas, în toate domeniile, şi nu mai poate fi oprită decât dacă noi, poporul român, punem piciorul în prag şi ne ridicăm la luptă împotriva celor care ne-au furat statul, ne-au furat capitalul şi resursele naturale, ne-au distrus locurile de muncă şi ne-au transformat într-o masă de sclavi, în interiorul ţării şi în afara ei. Nimeni, în afară de noi, nu ne poate scoate din ruină.

 13. Popor mergi și votează, Pentru că ai un partid credincios ție – Partidul Poporului pentru că ai un candidat de toată încrederea – Prof. ec. Constantin Cojocaru Și pentru că el lucrează bună starea și fericirea ta în mod profesional, după Constituția Cetățenilor și nu după Constituția Baronilor! FRAŢI ROMÂNI, Veniţi să ne unim, să constituim ALIANŢA POPORULUI Veniţi să scoatem ţara din sărăcie şi umilinţă În România, cât şi în alte state ale lumii, grupuri minoritare s-au organizat în reţele politico-financiare, de tip mafiot, care controlează capitalurile, precum şi instituţiile statelor şi pe cele mediatice, pe care le folosesc pentru a-i înşela şi jefui pe cei mulţi. Comitetul de Iniţiativă a creat Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor, ca asociaţie liberă a tuturor românilor care vor să pună umărul la adoptarea unei Constituţii a României prin care să ne luăm ţara înapoi, să construim un stat al nostru, al românilor, un stat cu ajutorul căruia să-i aducem în faţa justiţiei pe cei care se fac vinovaţi de subminarea economiei naţionale şi a statului român, să ne luăm înapoi fabricile, uzinele, băncile, pădurile, pământurile, de care am fost deposedaţi, un stat cu ajutorul căruia să recreem cele 4 milioane locuri de muncă, distruse de uzurpatori, un stat care să ne apere drepturile şi libertăţile noastre, nu privilegiile lor, să ne apere integritatea teritoriului naţional, un stat care să ne redea demnitatea şi mândria de a fi români. Atunci când îți arde casa, degeaba îi denunți pe incendiatori, dacă nu arunci măcar o găleată cu apă peste foc. Pentru că degeaba l-ai prins pe incendiator după ce casa a fost făcută scrum. Vă invit să ne unim forţele pentru a opri procesul de distrugere a României, pentru a ne reaşeza ţara pe drumul progresului şi civilizaţiei. Distrugerea ţării se vede, la orice pas, în toate domeniile, şi nu mai poate fi oprită decât dacă noi, poporul român, punem piciorul în prag şi ne ridicăm la luptă împotriva celor care ne-au furat statul, ne-au furat capitalul şi resursele naturale, ne-au distrus locurile de muncă şi ne-au transformat într-o masă de sclavi, în interiorul ţării şi în afara ei. Nimeni, în afară de noi, nu ne poate scoate din ruină.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here